Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Thursday, December 11, 2014

PPCS DEC'14

Hai sume. Dah lame tak update kn..
Finally..

Kajian tindakan atau tesis siap
Exam done
Interview done
Result exam akhir dah tau.. Alhamdulillah.. Lulus.. Cuma pointer belom tahu.. Hrp2 kekal 1st class degree..
Skang menunggu keputusan interview.. Hrp2 lulus.. Aminn...

Skang tengah menjalani sebuah kem di pusat permata pintar negara, ukm bangi..
Memikul tanggungjawab sebagai Sra atau ketua pembantu pelajar bersama 3 orang lg sahabat..

Xda anak utk dijaga tp kena pantau everything dan uruskan event2 besar... Program warna-warna malaysia is coming.. Oh mai... Siyes cuak..

Ada lg berbaki 9 hari sebelom balik ke rumah..

Siyes rindu nak jmpa semua.. Yela sejak minggu exam lagi balik kejap2 je kat umah.. Banyaknya dok angkut barang je.. Nak spend quality time dgn family tu boleh kata tak sempat..
Pstu siyes rindu sgt kat dak obok.. Mcm mana la dia skang.. Bonda rindu sgt anak buah bonda.. Tsk tsk tsk..

Dan 1 berita gembira bakal menyusul tak lama lagi.. Apa dia tu nanti tau la ea.. Jangan tak sabar menunggu ok..

Ps-step by step.. InsyaAllah..

Search This Blog