Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Monday, August 25, 2014

MY LOVE

jangan tersalah sangka ok..
bukan love cinta kepada manusia..
tapi my love tu khas buat buah hati cik aifa yang amatlah cik aifa sayang..
mereka sangat comel..
and i'll love them forever..
even dah ada ramai yang dah jadi kenangan, but sometimes when something happen, it reminds me of them..
semoga mereka tenang di alam lain... Aminnn...



introducing you to my baby bok.. dak obok'.. dak mok.. obok' mok...
sayang sangat kat baby saya ni..






mana-mana pasti dia tidur mcm ni


proses pembesaran baby saya...

kanan tu gemok'.. aka mak baby sayer..
kiri kecik2 tu anak batch ke-2...
tp tinggal yang hitam tu je...


next..

introducing you to new baby..
dak tolol aka gold..
dak manje aka snow..








No comments:

Search This Blog