Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Wednesday, July 02, 2014

Salam Ramadhan

sedar tak ssedar dah 4 hari kita berpuasa..
banyak kisah menarik dah berlaku walaupun baru 4 Ramadhan..
maafler sume baru bukak blog nak update..
lame benor tak update kan..

antara-antara isu Ramadhan yang berlaku kat cik aifa kali ni adalah
# dapat makan nasi cik zora masak..hehehe.. cik aifa xmasak ke? x.. sebab malas..hahaha
# jadi pembeli lauk setia kat kafe.. - ayam masak merah kau meletop..!!!! sebelum puasa sampai puasa sampai lepas raya pun ku tetap akan beli ayam masak merah ni... sebab?? tak berminyak, kepedasan terasa, ayamnya besau2, 1 buku rm2 je...
# 2 Ramadhan yang penuh dugaan - petang kereta rosak - rm700 terbang sudah elaun cik aifa buat baiki keta.. (T.T), malam tergelincir pulak jatuh atas tangga-tangga.. sakit doee.. sampai skang cik aifa terseksa.. tambah bila time kelas duduk atas kerusi dalam makmal..
# mula menggunakan kembali rangkaian produk johnson-s baby.. hak3.. sekali 2 paket cik aifa beli yang refill punya mandian.. milk and rice.. konon nak bagi kulit cerah la.. ha3.. apeda.. dari dulu sampai skang fanatik nak kulit cerah.. bersyukur sket aifa ohhh.. pastu try lotion dia.. beli yg kecik punya.. walaupun lebih suke yg botol pink tp beli jugak milk & rice.. hak3..
# download cite-cite sebanyak yang boleh.. padahal tak tengok pun.. lame2 nanti tgkla.. skang tgh cri feel.. ha3
# baru 1 malam g terawih.. isk3.. insyaAllah malam ni nak g lagi..
# malam td dapat makan ayam kfc.. ouh beznya.. dah lama kempunan nk makan..
# ahad bukak puasa kat umah mr.atoz.. juadah nya Ya Allah.. melayang-layang perasaan nak makan.. semunaya nk .. antaranya gulai ayam, ayam bakar, arnab bakar, sayur goreng, gulai telor, tembikai, akok, da air oren yang sgt super dee bumm bumm lah.. sedap hingga menambah2...
# bermesra dan berjumpa jumpa dengan adik2 super duper triple double junior yang baru masuk.. akak dulu hati batu dik.. tu pasal akak nak jadi baik skang.. kekeke.. mohon kalo jmpa mana-mana, silalah tegur ya.. akak tak garang.. kadang-kadang siap buat lawak bodoh + memalukan diri lagi.. hak4

okeh.. tu yang dah berlaku sedikit sebanyak..
apa lagi ek..

haaa.. hari ni 2 julai.. jadi maknanya cik aifa ada 4 bulan 20 hari lagi lebih kurang untuk habislkan semester ini.. untuk habiskan 5 tahun setengah pengajian yang selama ni cik aifa dok idam-idamkan..
cuma sekarang ni sedang mengumpul kekuatan untuk menyiapkan dan menghadapi segalanya untuk masa yang lebih panjang...

p/s: sselamat berbuka puasa yer semua.. nk tanya, korang ada guna sunblock x?? jenama apa paling bagus untuk kulit berminyak dan tahan pakai lama..

No comments:

Search This Blog