Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Wednesday, April 16, 2014

sendu weyh...

okay.. hai..
aku kalo tengok cite sedih.. mesti menanges...
tapi certain crita je boleh sentuh hati aku..
ok.. maaf kalo berterus terang.. ha3..

i dont believe true love...
but i know first love really exist..
baru sudah tgk cite ramleela..
lakonan pelakon hindi faveret aku deepika padukone.. berganding dengan ranbir singh...
okeh.. sampingan.. pelakon hindi feveret aku adalah selain deepika, akshay kumar, imran khan, ranbir kapoor dan priyanka chopra.. hak3...
ok.. balik pada cite tu.. sedeh sangat ending dia...
waaa waaa waaaa...
aku tak boleh betul tengok cite pasal true love ni.. kena pulak ending dia dua2 mati..
son sob sob..
mungkin aku feeling lebih pasal aku teringat kenangan aku dengan first love aku..
dia first love aku.. tapi bukan aku first love dia. dan antara kami xpernah ada istilah true love..
duniawi lebih mempengaruhi..
alah.. manusia zaman sekarang..
sebab tu aku kalo tengok cite pasal true love...
chanteekkk je air mata aku mengalir...
ok forget it.. dah 2 tahun setengah we are now in different world..

now aku makin tua..
aku perasan slowly aku dah mula ubah gaya ke arah lebih dewasa..
ok fine aku boleh terima kalau aku makin tua..
bukan ada pun orang boleh jadi makin muda kan..
tapi aku tak boleh terima konsep bila dah makin dewasa kena kahwin..
please.. jauhkan semua persoalan tu dari aku..

eeeeii... tak sabar nya nanti nak g sabah serawak...
kenapa ek aku pilih mintak kerja sana..
ok.. aku pengecut...
nak lari dari kenyataan...
bagi aku semua tempat di semenanjung ni menakutkan...
every place reminds me of him..
i hate it..
the vulgar feeling..
i want to forget him yet i keep remembering him..
that's a disgusting feeling...
satu lagi.. tak serabut sangat..
ni kalo dok dekat dengan sedara mara, sebok la tu nanti tanya pasal kahwin....
helloo... aku dah buat seluruh perancangan untuk seluruh hidup aku..
please.. dont meddle even a tiny particles pun..
i've make a very long observation a very deep thinking..
even now its been years i've been sketching the design of my dream house...
everywhere i go, im searching for the idea..

ok bla bla bla...haha.. panjangla pulak..
observe semua dah habis.. yeehaaa....
hari hari skang ni tengok cite hindustan je,,
pasal cite korea semua ongoing ongoing ongoing.. hahaha...

No comments:

Search This Blog