Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Thursday, January 23, 2014

final year 2014

hai sume..
just fast update..
nak tido dah..
sok xde kelas..
niat di hati nak tido je sepanjang hari..
tapi bila tgk pasal rak free tu nk g usha tgk pagi sok...
kalo banyak nak g ambik boleh bawak balik rumah jugak.. ha4..

(inilah tugasan kami sekelas bagi pembentangan kajian tindakan bulan 8 nieyh)

makanan rohani ketika menghabiskan masa.. (kdg2.. bila nak habis?)

tempat meluahkan perasaan..
everything solves with this..
for me.. it let go my stress away.. how bout you?


ngusha2 ampaian ni.. hajat nak beli 1 untuk umi..
tp selalunya aku beli untuk aku.. hahahaha

buku rujukan AR...
mesti hancur kan tahun ni.. untuk kasi cemerlang.,..

rak kasut.. tak jumpa pulak harganya.. hahahahaha...
tp selepas banyak consideration..
maybe tak payahla kot beli..

my classmate..
been with them almost 5 years...
tahun ni memang tahun yang dinantikan sebab tak sabar nak habis..
but now after im turning 23 in months..
start to think that actually life is actually beginning next year..
and surely i dont like it..
because i'll be a woman..
namun tahun yang memang dari awal aku dah rasa sebak..
sebab lepas ni dah tak dapat nak keluar bersuka ria bersama lagi..
bila masing2 akan bawa haluan sendiri..
hanya memori indah akan tersemai dalam ingatan..
harap2nya...

1 thing that i got after 5 years of friendship
"persahabatan itu adalah sangat manis apabila kita sudah dapat sesuaikan macam2 keadaan suka dan tak suka yang berlaku antara kita dan kawan kita.. sebab after years.. you'll be a family that the knot is really strong cannot be broken tak kira apa pun yang berlaku.. "..

(insyaAllah siapa yang melaluinya pasti akan mengerti maksud cik aifa ni)..

p/s: tdo dulu... kbai... hehhee


No comments:

Search This Blog