Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Thursday, January 23, 2014

final year 2014

hai sume..
just fast update..
nak tido dah..
sok xde kelas..
niat di hati nak tido je sepanjang hari..
tapi bila tgk pasal rak free tu nk g usha tgk pagi sok...
kalo banyak nak g ambik boleh bawak balik rumah jugak.. ha4..

(inilah tugasan kami sekelas bagi pembentangan kajian tindakan bulan 8 nieyh)

makanan rohani ketika menghabiskan masa.. (kdg2.. bila nak habis?)

tempat meluahkan perasaan..
everything solves with this..
for me.. it let go my stress away.. how bout you?


ngusha2 ampaian ni.. hajat nak beli 1 untuk umi..
tp selalunya aku beli untuk aku.. hahahaha

buku rujukan AR...
mesti hancur kan tahun ni.. untuk kasi cemerlang.,..

rak kasut.. tak jumpa pulak harganya.. hahahahaha...
tp selepas banyak consideration..
maybe tak payahla kot beli..

my classmate..
been with them almost 5 years...
tahun ni memang tahun yang dinantikan sebab tak sabar nak habis..
but now after im turning 23 in months..
start to think that actually life is actually beginning next year..
and surely i dont like it..
because i'll be a woman..
namun tahun yang memang dari awal aku dah rasa sebak..
sebab lepas ni dah tak dapat nak keluar bersuka ria bersama lagi..
bila masing2 akan bawa haluan sendiri..
hanya memori indah akan tersemai dalam ingatan..
harap2nya...

1 thing that i got after 5 years of friendship
"persahabatan itu adalah sangat manis apabila kita sudah dapat sesuaikan macam2 keadaan suka dan tak suka yang berlaku antara kita dan kawan kita.. sebab after years.. you'll be a family that the knot is really strong cannot be broken tak kira apa pun yang berlaku.. "..

(insyaAllah siapa yang melaluinya pasti akan mengerti maksud cik aifa ni)..

p/s: tdo dulu... kbai... hehhee


Saturday, January 18, 2014

One truth - a fact

The fact is that i cant think bout the cats at house because.. when i think bout them.. i cant be at ease and exhausted.. because i love them too much that i couldnt think bout losing them.. because its hurt too much... they are my everything...

Tuesday, January 14, 2014

love of life

hi guys..
been so long tak update post..
o now im here.. hahhaha

okay... this photo was taken by me myself located at hentian rehat ayer keroh, melaka
while we all on the way to tangkak, johor last friday....
love this pic though i look quite fat... muahahha..
seriousy.. im gaining weight and its irresistible..
thats u know.. half of my life..
because half of them is still at home... hehehe
and.. its not easy to get photo taken with my papa..
see... how he do face like that...

this photo taken by me at kolej matrikulasi tangkak...
biasalah.. being selfie is who i am...
i dont care what people say.,.
as long as im happy...

okay.. that boy there is my 3rd brother...
and the girl is my 2nd sister..
both are scary hahahhaha
and sometimes being sarcastic in their own way...ha5

p/s: love a long journey though in holiday... all of that doesnt make me feel tired..


Wednesday, January 01, 2014

New year 2014

Assalamualaikum folks.. been so long didn't update this blog..
Yelah.. mau update cmana dah cuti bukan main lama tapi internet ngak ada...

Oii aku secara generalnya berumur 23 tahun.. mak... dah tua... walaupun ramai dan banyak sangat scene kwn2 khwin scara terancang or tak terancang.. aku tak nak....

Aktiviti cuti sekolah..
- nursery kucing
- the inheritors
- maharaja lawak mega 2013 (fall in love with jep sepah -fantasi-)
- carrie diaries
- buat tudung halfmoon (bole lar kalo sape nak tempah.. t cikaifa update gambar nya.. saiz panjg 1.5m memg labuh.. )
- makan tido

AZAM TAHUN BARU 2014
- tulis diari everyday
- teruskan diet
- buat lebih banyak tudung halfmoon..kekeke
- crik bju lengan panjang and sluar slack..
- merajinkan diri
- kaji dalam2 perasaan dan kehendak aku terhadap kahwin
- study sungguh2 (thesis year-final year)
- berdoa agar sampai juga ke serawak tempat idaman aku.. keh3
- perlahan-lahan trjemahkan semua imej2 dalam kepala ke atas krts...

Finally.. hope semua nya berjaya lah....

26 jan praktikum fasa 3 - please be easy on me...

Ps - banyak sungguh perkara bermain di fikiran..

Search This Blog