Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, October 15, 2013

SCIENCE DINNER NIGHT

namun xikut tema.. 
pakai jeans je.. 
skang pakai apa pun nampak gemok.. ces..
kena diet.. tahun dpn nak kahwen kena kurus.. kah3.. 

hi diz is me.. 22 years old.. dah tua.....


with all my love...
semuanya hebat2 and lovely..


akhir kata, salam aidiladha dari perantauan..

p/s: sambut raya haji di kuala lumpur and johor.. sok pg baru betolak balik kelantan..!!!

Sunday, October 13, 2013

benda aku suka dan tak suka

1. air excel perisa cola.. aku suka sebab harga rm1.99.. kekeke hanya di econjaya.. di pantai timur rm2.50.. 
2. botol pink kali kedua beli. harga rm2.00 je.. 1200ml..
3. biskut cream-o perisa anggur.. sedap giler... bau harum..
4. vaseline  rm10 2nd hand beli ngen sarah.. kekeke.. xrancg nk beli tp dia offer so beli jela..
5. vaseline 3botol 1 rm0.98 kekeke.. aku suka sebab 1 letak dlm handbag, 1 dlm beg kelas utama, 1 dlm beg kelas laptop...
6. botol rm2.00 jugakk dah lame aku beli...betahun sudah..

hobi membuat origami... bunga kusudama.. eh ye ke x ni..

ni aku xsuka tp kena buat jugak.. finally siap setelah hampir pecah kepala nak siapkan.. ni antaranya je..

invitation card dinner tonight... blom fikir nk pakai baju apa...

c oren and c apen.. 
mak lain2, bapak tak tahu la same ke x..kekeke.. 
dua2 ada sakit xleh sejuk... 
so hari2 selimut je

ps: malas nk balik raya esok sebab kena dtg balik rabu sbb ada kelas khamis ni...

Wednesday, October 09, 2013

finally siap 1

setelah betungkus lumus tapi takdela sampai tak tido malam
siap jugak assignment cik dah..
banyak sungguh konflik timbul..

p/s: teringin nak minum air excel cola, hirup sup cendawan campbel, makan biskut strawberi n anggur mcm oreo tu...

Monday, October 07, 2013

Itukah dia kekasih yang pernah berjanji
Memberi cinta untukmu sepenuh hati
Ia akan menyesal suatu hari nanti
Apabila ia mengetahui
Kekasihmu ini ingin kembali
Tahukah engkau ia tak sepadan denganmu
Walau beribu bisik janji ia merayu
Kekasihmu ini terlalu ingin kembali
Semenjak ia mengetahui
Kekasihmu itu membuat kau bersedih
(*)
Oh kekasihmu ini akan merasa gembira
Andai dapat bersama untuk selama-lama
Hanya untuk menyayangimu
Hanya untuk bercinta lagi
Andai engkau berduka
Aku yang pertama di sisi
Andai engkau bahagia
Akukan terus berdoa
Semoga suatu masa
Pintu hatimu kan terbuka
Dan kita akan kembali
Bercinta lagi
Aku akan kembali
Walau jalan berliku
Kernaku kekasihmu
Hingga ke akhir hayat
(ulang *)
Itukah dia kekasih yang pernah berjanji
Memberi cinta untukmu sepenuh hati
Ia akan menyesal suatu hari nanti
Apabila ia mengetahui
Kekasihmu ini ingin kembali

Sunday, October 06, 2013

Assignment

kini kembali lg bgi musim ke-9..
maknanya ada 2 lagi musim nk kena tempuh..
b4 tu habiskan dulu musim ni..
harapnya takkan berlaku lagi kesilapan2 lps.. ngeh3..

nama sekolah untuk praktikum bagi sem depan dah kluar..
so.. 3 bulan..
tambah AR tesis..
umangaih ..

masih dalam penjimatan melampau...
habis benda kalau boleh nk jual.. ha3
currently jual keropok keping yang dah digoreng...
Alhamdulillah setakat ni...
walau tak banyak masuk jgk rezki....
cuma hari ni nk goreng lagi..
sekali multicooker aku xtau ape mslah..
panas tp bila msuk keropok tak kembang pun.. hampeh...

ps- jgn beli brg yg tak berjenama cm multicooker aku tu.. jimat2 jgk tp kalo murah sje tapi tak berfungsi baik tak payah...

Tuesday, October 01, 2013

color blocking

okay semua..
penah dengar tentang color blocking?
dari awal tahun 2012 sudah jadi trend baru..
sampailah skang..
even tribal dah kua namun color blocking still menjadi pilihan ramai orang..
so, here ada sedikit tips yang cik aifa jumpa kat internet..
pandai-pandai la kamu semua fahamkan sendiri k...








Search This Blog