Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, September 24, 2013

PERUBAHAN

dah lame rasenye tak update blog... mau berbulan2 kan..
ni pun taip kat my syg aka black pearl 2 ku...
alamak aih.. td usha brand nine yg bru.. 13mp main cmera, 5mp front camera.. umangaih.... rase nk je.. k.. tgu beberapa tahun lg.. muahaha..
sebenarnya msh bersedih pasal kreta lg.. serius sdh sgt..
1 hari nk hbs praktikum..

pecah gara-gara sorg pakcik tkgkebun skolahyg aku praktikum ni mesin rumput kt umah sewa aku dek kerana diupah oleh tuan rumah aku yg sgt krg asam...
terbang je mcm tu duit aku 3 4 rts...
apelah nasib..
mungkin Allah nak suruh aku sedar supaya tak leka dan sentiasa ingat padanya...
ps- jom tido.. smbung lain kali..

No comments:

Search This Blog