Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, July 09, 2013

selamat menyambut ramadhan

hai sume.. dah lama cik aifa xmenulis entri...
bukan xdak idea cuma xberkesempatan sangat nak menulis entri..
esok dah start puasa??
sape pergi terawih tadi alhamdulillah....
selamat berpuasa ya sume..

list nama praktikum untuk fasa 2 minggu depan dah kua..
rasa berdesup di jantung.. keh keh keh..
risau sangat nak mengajar cmana la kat skola..
nk kena di observe lagi..
bukan kecut perut takutkan lecturer
cuma risau xdapat bagi performance yang terbaik..

1 tabiat yang pelik adalah dekat praktikum fasa 1 dulu, siyes cik aifa jenis yang berkomited giler dgn keje.. tp macam biasa kalo kat maktab bila belaja mmg teruk sangat.. xpernah dengar lecturer mengajar.. baru masa praktikum gedik2 nak cari.. harapnya fasa 2 ni akan menjadi lebih baik dan ada peningkatan prestasi..

barang nak bawak g rumah sewa adalah sangat banyak..
semalam dah anta balik rumah 1 keta..
kira cik aifa beruntung sangat sebab praktikum n rumah sewa dekat je dengan rumah..
insyaAllah sebulan puasa ni boleh berbukak puasa with family hari2..
dah lama dah xpuasa penuh kek umah..
esok malam pas berbuka hajatnya nak angkut semua barang selebihnya masuk keta..
xkan nak angkut lusa kot..
mau nak patah pinggang.. ahhaha...

lastly..
selamat berpuasa ya..
salam menyambut Ramadhan...

No comments:

Search This Blog