Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, February 19, 2013

KESIBUKAN VS KEBOSANAN

ohh lamer giler tak hupdate blog..
dah 2 minggu.... kan??

maaf la sume, skang ni cik aifa tengah sibuk dengan urusan pembukaan kedai online cik aifa..
so, sape yang rasa berminat nak berkunjung ke kedai online cik aifa,
boleh lah klik link di bawah okeh..=)



kenapa kedaiserbaneka13??
asalnya nak buat kedai serbaneka je..
tp disebabkan dah ramai dah buat kedai serbaneka..
so, cik aifa tambah 13 kat situ menandakan kedai ni bermulanya pada tahun 2013..

________________________________________

habis pasal kedai.. 
sekarang nie nak cite pasal imej baru..haha..
before this cik aifa tak penah pakai tudung ala-ala fareeda ke ariani ke apa..
but this is my first time and my first tudung 3 layer..
dah lama berkenan nak pakai tudung yang 2 3 layer nie..
sebab dia punya design takdela melekat dekat dada and leher bila pakai..
so, i think i'l be comfortable with it..


jeng jeng jeng.....



nampak tak layernya??
haha.. gelap hoke.. xpelah...
pakai webcam laptop je pun kan..
mana nak harap kualiti tinggi gambarnya..haha

p/s: sakit perottt....~!!!! 

No comments:

Search This Blog