Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Wednesday, February 06, 2013

gudnite

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurniaNya dapat sekali lagi cik aifa mengupdate entry blog nieyh...
sebelom tido, nk bg sepatah dua kata dulu..sbb xngantuk ag haha

hari-hari berlalu dengan amat ceria semester ini setakat ini..
harap-harapnya sentiasalah macam ni yer..

buat pengetahuan semua, nanti cik aifa nk buat niaga secara online..
antara produk yang akan dijual adalah felinna inchloss, shiseido blackhead mask, detox foot patch gold, naturactor ori china, naturactor ori jepun, perfume gred AAA Dubai, insyaAllah kalo ada yang ori, cik aifa akan jual jugak yang ori..lepastu vitamin c pahang pharma dan kalau jadi, stok pakaian berkhusus kepada jaket and cardigan..
harga dijanjikan berpatutan..
perniagaan akan bermula selepas cuti hari raya cina ni..
sekarang tengah mencari dan deal dgn supplier.. yelah, nak meniaga kenalah cri supplier yang sesuai yang tawarkan harga berpatutan kan?
sekarang pun tengah pikirkan nama apa nak bagi pada site meniaga tu haa..
kalo boleh nk buat blog skali untuk masukkan semua produk barulah kalo orang tu xleyh bukak facebook, dia boleh bukak blog kan..
tp perancangan awal bukak page jela dulu..

cadangnya cik aifa sebagai master admin..
then classmate cik aifa pun akan jadi admin page tersebut kalau diorang nak masuk share page jual barang dalam tu..
kira kitorang mengamalkan sistem niaga barangan masing2 dalam 1 page..
setiap orang hanya akan uruskan yang barang dia punya je cuma berkonsepkan 1 page..
best jugak macam nie, jadi macam kedai serbaneka haaa...hehe

haha... panjang lebar benor bercerita..yelah, excited sngat..
jangan hangat2 tahi ayam dah..
yang penting, organisasi, penyusunan dan pengemaskinian kena sentiasa dijaga la kan..

dah panjang dah.. jom tido...

p/s : lmbtnya khamis.. nk balik.. tak suka rabu sebab ada gerko nanti kena berjemur tengah panas...hurmmm.. =(

No comments:

Search This Blog