Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, February 26, 2013

busy

hai sume..
lame dah kan cik aifa tak update bloh..
sibuk sikit dengan nak manage produk2 yang perlu masuk ke kedai online cik aifa iaitu kedai serbaneka13..
nak letakkan description, manage bg standard sume..
nak deal dengan supplier lagi..
bukan sorang lak tu supplier..
yang paling penting kena sentiasa online sebab kena sentiasa up-to-date dengan kehadiran produk baru serta availability produk...
siyes memang pening giler tengok sume barang tu...

pastu tambah pulak dgn assignment sume...
dengan presentation nya lagi..
fuhhh.. memang banyak la keje..
belom lagi baju yang perlu dijahit manik ada 4 lai lagi..
memang kena tersangat rajinkan diri...

tapi ini semua kerja cik aifa sendiri kan..
so, kena berusaha sungguh-sungguh la... kan?

walaupun amik masa sket, tp InsyaAllah kena siapkan jugak...

______________________________________________________

minggu lepas cik aifa g tempat adik cik aifa kat mrsm pengkalan chepa..
nk g anta makanan dan brang2 lain yang dipesannya..
jumpa sekoq kucing nie..
cantek.. ekor panjang bulu lebat...
muka garang jek..
tp jinak... cik aifa pun amek bawak balik umah..
skali adoila...
xnak makan nasik..
xnak makan ikan.. ayam pun xmakan...
last2 skali try beli whiskers, baru dia makan... adush2...
ada jugak kucing terbiar yang demanding..hehe

p/s: lapaq perot weyhhhh~!!!!

*tahniah pada miss as, mr zaem, miss muni, miss efa, mr. zharif, and the others yang menang dlm PRU kampus IPGKSM..

No comments:

Search This Blog