Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Wednesday, January 30, 2013

Sabun Lylezs

okayh.. ni bukan cik aifa jual ok..
tapi cuma nk share and sedikit review tentang produk sabun lylezs..
PERINGATAN sekali lagi.. cik aifa tak jual oke.. cik aifa cuma buat review

semua skali ada 4 sabun..
boleh scroll bawah untuk bace dia punya description ok..
sape berminat boleh beli dr page Lylezs Beauty Care kat facebook..

bagi cik aifa, produk dia mcm okla..
sbb cik aifa ada pakai salah satu sabun die iaitu sabun carrot soap setelah sabun yang cik aifa salu guna tu habis, malas pulak nak beli online, so, g kedai beli sabun ni
kebetulan pulak memang dah lame dah teringin nak try
sebabnya,  cik aifa ada tengok sorg akak ni senior cik aifa kulit muka dia cantik sangat..
dan dia cakap dia pakai carrot soap tu..
dah 2 tahun lebih..
so, cik aifa pun try jugak..
baru je lagi pakainya..
baru 3 bulan je kot mcm tu la...
tp mcm ok la.. nak kata tak naik jerawat langsung tu xlah, tp amountnya dah kurang
kulit yg berminyak ni pun dah kurang dah.. Alhamdulillah..
mungkin sesuai dengan kulit cik aifa kot..
jangan cakap cik aifa tipu pulak kalo korang pakai makin naik jerawat ke ape ke ok??
ni just review dr penggunaan cik aifa sendiri..


Sabun Aloe diperkaya dengn ekstrak Aloe Vera yang melembap,mencerah dan membersihkan kulit. Boleh digunakan bagi anda yang mempunyai msalah jeragat,kulit kering dan gelap,dan pigmentasi.

Harga: RM19.90 SM RM24.90 SS


..menghilangkn parut
..mengecutkan jerawat berpasir,bernanah,sensetif dan keradangan kulit
..mengawal minyak pada kulit wajah
..mencerahkan kulit
..sesuai utk remaja dan semua jantina

Harga: RM19.90 SM RM24.90 SS


Sabun Lime+Rice milk/sabun limau nipis +susu beras digunakan bagi anda yg mempunyai maslah jerawat,kulit terlampau berminyak dan kusam. Membersih dari dalam pori wajah dengan sempurna tanpa meninggalkan sisa minyak.

http://www.lylezsbeautycare.com/sabunlimauberassusu.html


Harga : RM19.90 SM RM24.90 SS


Cara pembelian 'online'

http://www.lylezsbeautycare.com/payment.html



Sabun Rice milk+honey dew dihasilkn utk anda yg mempunyai masalah kulit kombinasi,sensetif,jerawat berpasir,masalah kekusaman/gelap/sunburn.alamilh sendiri untuk kulit yg lembap,dan cerah sekata.

http://www.lylezsbeautycare.com/sabunsusuberas.html



Harga:RM19.90 SM RM24.90 SS

Cara pembelian 'online'

http://www.lylezsbeautycare.com/payment.html


p/s: good nite~!!

No comments:

Search This Blog