Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, January 15, 2013

penat

sebelom tido.. sila basuh kaki..(sila jadikan amalan okayh..~!!)

so, hari ni siyes rasa sangat penat..
betis ni rasa pegal je...
sebab dok naik turun tangga punya pasal
pastu berdiri lame sangat mase kelas PJ petang td..
tambah pulak 2.4 jalan kaki seround td..
tp xpe.. azam nak turunkan berat badan hoke.. bukan kuruskan badan..hak3..
lambat nak tunggu elaun.. 
rasa macam nak beli je felinna inchloss.. tgk testimoni ramai kata ok... tp sabo jelah dulu..
skang berusaha secara sihat iaitu jog..
actually main naik turun tangga tu 1 senaman..
tapi siyes penat woh naik naik tangga...
sampai sem ini aku berazam taknak basuh kain guna mesin kat bawah
pasal berat kot nak angkut kain naik turun..
alamatnya banyakla syiling t aku leyh simpan dalam cheleng.. (tabung ok.. base klate)

hari ini dengan kesibukan kelas yang habis kul 4..
sempat lagi menggilap dinding bilik nie buang die nye kapur2 putih yang melekat bila disentuh tu sebagai aktiviti utama..
bayangkan (bayangkan ok lam kepala tu...)
aku salin air dr baldi sebanyak 10 kali ulang alik dr pantry
sbb kotorannya banyak sangat..
skang aku agak puas hati dah dengan prestasi dinding bilik aku..
kesan double tape hitam yang banyak tu pun dah tinggal sket je..
xpelah tunggu aku letak potret besar2 kasi tudung dia nanti..haha
masih ada sket2 putih2 bila disentuh dengan tangan..
tp overall ok lar...

esok dak ni cakap report fizik cik rosdi kena anta
tapi maaflah sbb aku xbuat ag
kalo aku buat sekarang pun
bukannya aku boleh fake gambar2 awan tuh..
so, sabou jelah.. start esok aku amik gambo awan..
minggu depan aku anta..
maaf cik..~~!!!!

last skali, akhirnya bilik aku dah banyak sangat tempat yang boleh aku sangkut hanger baju..hahah
disebabkan mase mula2 masuk tu xda langsung tempat nak letak hanger pakaian,
hal ini membuatkan aku gila tempat sangkut..
bersungguh pergi beli paku kat kedai semata2 nak paku tingkap nak jemur baju
btw, hari2 basuh kain, hari2 kering je kain aku
sbb siang hari cahaya matahari masyukk je memancar dr tingkap..
tu pasai jemur baju kat tingkap..
cerdik x??

p/s: good nite..~!! 

No comments:

Search This Blog