Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Monday, January 14, 2013

makanan

sambil layan my current favourite song (yakin cintamu ku dapat)
dalam hati berangan
bila pulak cik aifa nak jumpa cinta
apalagi nak yakin itulah cinta yang cik aifa dapat
huh... mimpilah...

teringat tadi ashraf ada tanya lam kelas..
aini, kalo ko nk cari laki, nak yang tinggi ke rendah
jawapan cik aifa 'mestilah tinggi sebab aku tinggi'..
itu preferred la kan..
tpi sebenarnya cik aifa tak memilih..
rendah ke tinggi ke yang paling penting dia faham dan dapat terima cik aifa seadanya...
tp for this time being...
hati masih belom terbuka..
rasa bosan.. dan lali dengan kerenah kehidupan..

tapi now..
as tahun ni im turning into 22 years old
so, i think i should start being an adult.. a real adult..right??
time dowsn't wait for us right?
i wanna be more matured..
and improved my life skills especially in cooking because i know its sucked.. LOL

thanks pada cik sarah, cik aida and cik zora sebab teman g paso malam...
cik aifa beli yong tau fu rm4, air kelapa singget, 
pastu sempat pulak singgah lepak kat pantai bukit kluang beli cholek buah rm2..
sape lom datang g pantai ni?
dipersilakanlah..
cantek kot pantainya....
dah hampir 4 tahun tinggal kat sini
tak penah puas datang kepantai..
sbb cik aifa dapat tenangkan kepala otak yang kadang2 serabut nie
tambah pulak dengan keletah kawan2 yang boleh buat ketawa nk pecah perot nie..
hurmm.. sure i'll miss it bila dah kua maktab t.. (T.T) buat ayat sedey plak..

jam dah nak kul 11.. 
nak cari sket pasal kimia..
tapi mesti kalo nak cari pasal study mesti tenet terus lembab cam sipot bha**..haha

p/s: sebelom tido cek jelly crystal buang kalo ada yang pecah (cik sarah suh cari pokok tanam dalam tu - xtahu nak cari pokok apa)

No comments:

Search This Blog