Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Saturday, January 19, 2013

Kena Kencing

ini kisah bukan kena bohong ke apa ni..
memang aku di kencing betol2 hahah
olehh sape??
cer teka..

nama dia BLACKIE

makhuk jadian Allah
yang teristimewa dan disayangi oleh Rasullullah..
cer teka apa dia??

K.U.C.I.N.G~!!!

cik aifa pun tak tahu kenapa ari ni dia besan sket..
ni bukan besan ada kaitan dgn anak kahwin dgn anak orang ok..
ni bahasa kelantan membawa maksud..
tak tahan nak kencing...
biasa kalo nak kemana-mana atau dalam trip ke mana-mana
mesti ada je nak berenti stesen minyak or toilet awam pasal tak tahan nak kencing..
pendeknya bahasa dia adalah 'besan'..

nak dijadikan cerita..
tadi tengah landing sodap je kat depan tv..
c kucing ni lalu kat tepi..
cik aifa pun amik la gosok2 dia..
sekali rasa panas meleleh je kat tangan..
rupanya tengah mengencing...
habis baju dan kain batik cik aifa..
tak tahulah pe masalah dia..
ari tu kencing dalam besen kosong kat tengah ruang tamu..
kitorang sume tengah sodap je beborak 1 family pas sudah makan malam..
tetibe tercetek dia masuk lam besen tu..
ingat nak wtpe..
tengok2 air kencing dia dah masuk secawan ada kat dalam tu pas dia kua.. isk3...

p/s: ape pun, sy sayang sume kucing sy..
lambtnya nak dpt keje dpt gaji t nak buat rumah kucing..~!!

No comments:

Search This Blog