Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Wednesday, January 09, 2013

gelang dan kerongsang 3D

hai korang...
akhirnya dalam cuti hari tu berjaya try buat gelang 3D untuk adik cik aifa guna manik lebih2 yang tak guna... dan cik aifa juga sempat buat 1 kerongsang 3D..
kalo korang nak tahu, kerongsang jenis 3D ni kalo dekat pasaran harga dia paling kurang rm40 dan keatas... 
makin sarat makin besar makin kemas buatan tangannya makin mahal harga dia...

and this is my own exclusive design...
sape nak belajor...
boleh sangat2...
sape nak beli, nantilah dulu..
belom bersedia nak amik tempahan..
baju yang nak dijahit manik pun ada 3 lagi..
masa amat suntuk...
mohon lah supaya cepat2 siap..




roommate pun ada bagi idea suh buat tudung bunga sakura half moon tu..
cik aifa bukan tak pandai, reti memang reti..
cuma yelah seperti cik aifa cakap tadi..
masa sangat suntuk...

kat bawah gambar selendang bunga sakura yang cik aifa dah jahit...
satu hari dah siap cuma xjumpa hari dah nak buat lagi..
diri sendiri pun xda lagi yang macam ni..
ingat nak beli, tp bila ingat reti buat sendiri,
cerewet mulalah datang menjemput diri sbb susah nak jumpa yang buatan kemas dari penjual kat kedai..hehe...


No comments:

Search This Blog