Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Sunday, December 23, 2012

tggl 3 di rumah

hi sume..
watpe ari ni..

cik aifa rancang nk menjahit...
tp xsuah sudah pulak.. hurmmm...

k.. kalau korang nak tahu, my sibling all 8..
started by me... and my youngest sista is 3 years old..
with 18 years difference..
even sometimes some people thought that she is my daughter...haha.. (joking...)

why cik aifa buat tajuk tinggal 3 je??
sbb bermula 1 januari 2013, tahun baru bermula,
dari 8 orang kat umah semua akan dok asrama and tinggal 3 yang kecik je..

ok, first of all, i would like to congrats my brother, Al-Hadrami for getting 5A's in UPSR 
and my sister, Izzati for getting 8A's in PMR..
and one more congrats to Al-Hadrami sebab berjaya menempatkan diri di salah sebuah sekolah berasrama penuh di Malaysia iaitu Sekolah Alam Shah, Putrajaya (SAS)..
well, i thought its been ended by me SESERIANS staying in those kelompok..
hope dapat sesuaikan diri dengan baik because i know, sangat banyak cabaran sekolah kat sana...

im so proud of my family when it comes to school background..
and hope life after school for all is more beautiful than school's life..

me - SBP - SESERI, kl
2nd (ain) - MRSM GERIK (F1-F3), MRSM KT (F4-F5), PASUM, UM
3rd (fitri) - got SBP - SMSTMFP (tp xp sbb xnk dok asrama)
4th (izzati) - MRSM KT
5th (Al-Hadrami) - SBP - SAS, putrajaya

and all of us got 5A'S in UPSR, while me, ain and Izzati got 8A's in PMR, and fitri got 7A'S and 1B..
but SPM not quite good but still dalam kalangan yang cemerlang (hahah, bangga diri giler, poyolah)...

and cik aifa akan balik asrama 31 dec 12, 
ain akan g 24 dec 13,
fitri akan g PLKN 4 jan 13,
izzati akan balik asrama 5 Jan 13,
hadrami, akan g 7 jan 13..

so yang tggl kat umah,
insyirah (tahun 3 2013)
nuwairah (pra skolah 2013)
dan awatif (will be 4 years old on 2013)..

lastly, cik aifa harap agar this family will always be good and excellent..
huh.. sunyi rumah...
xpe, bila cik aifa blik hujung minggu xdala serabut sangat..hahahhahha

No comments:

Search This Blog