Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Friday, December 21, 2012

memasak

hi semua.. watpe..
hujan tak kat umah??
cik aifa kat umah ni tahap kesejukan O degree celcius... acecece.. penipu bonar...haha
hujan lebat giler weyh.. kejap benti kejap jalan..
tp yang tension tu mesti die benti bila cik aifa main hujan...(saya BUDAK lagi ok!!!)

skang ni keje banyak sgt..
baju nak dijahit ada 4 helai..
hope dapat siap sebelum cuti skolah habis..
tulah sape suh main-main kan..(dasar PEMALAS!!!)

nipun update entry jap..
sambil2 online tengok-tengok resipi kat tenet nie...
tetibe rasa nak belajar menambah resipi masakan..haha
yang dah reti pun dah berkarat dah haaa..
sape suh lama sangat tak buat...  ye tak...

cakap pasal masak, cik aifa sangat tak suka memasak..
tp bukan bermakna cik aifa tak reti memasak..
pandai ke tak tu kalo sedap maknanya pandai la kan...hahaha...
 sebab tu cik aifa lebih suka menjahit je...
why??
sbb kering, tak basah, xda suhu panas sejuk
tp ada kelemahan jugak menjahit ni
mcm
lenguh, sakit belakang dok menghadap, kdg tercucuk jarum
tp
hati suka bila tgk hasilnya...
masak pun sama hati suka bila rasanya sedap...huhu

sambung lg nt..
babai..

p/s: selamat pengantin baru Naj semoga bahagia selalu... (sory xpat p sbb jarak..)

5 comments:

Anonymous said...

Why users still make use of to read news papers when in this technological world the whole thing
is presented on web?
Also visit my web site ; satilik müstakil evler adana

Anonymous said...

Why users still make use of to read news papers
when in this technological world the whole thing is presented on web?
my website: satilik müstakil evler adana

Anonymous said...

Great beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how can i
subscribe for a blog website? The account aided me a acceptable deal.
I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea
Here is my web page ; satilik evler bahcesehir

mE iS aS said...

wehhhhhhhhhhhh..sapo gewe mu ??????? hahaha..ok aku da start blogging..t singgah la n drop me some comments.hehhhe

Cik Aifa said...

to anonymous : because newspaper is a bunch of collected news, being put in a bunch of paper so that we can all read it.. though the web existed, but sometimes its scattered...

as : haha.. mano adolah.. aku buat in relationship sajo jah.. xse v ore kaca aku oyak nk kenal..haha

Search This Blog