Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Wednesday, December 19, 2012

Majalah EH!


ni lah hobi baru cik aifa...
sejak dah pandai jenguk-jenguk alat kosmetik ni..haha
sebelum ni xusah cakaplah mmg tak minat..
ni sekadar nak tambah pengetahuan..

asalnya inspired by miss asmad pasai die je yang minat beli majalah jenis cenggini mcm EH!, Cleo dan lain-lain..
ari tue cik aifa bohsan so pinjam dia nya Eh! keluaran oct12, 
bila bace2 mcm menarik lah pulak sbb dalam tu ada pelbagai tips fesyen dan kecantikan yang kita boleh guna..
takdalah nanti buta sangat tengok aksesori atau barang yang kita tak tahu brandnya ape kan..
so, start nov 12 cik aifa beli majalah ni.. 

harganya EH! just rm7, Female rm8.. bersama dengan sisipan dan kadang-kadang korang boleh dapat barang free dalam tu..
macam eh! bulan ni ada shampoo dan pencuci peribadi..
female last month ada foundation l'oreal paris..
sisipan bonia dan sephora..
so, berbaloi lah kan..

page majalah ni pun banyak, memang tebal and beratlah..
sampai 300 ms lebih..
majalah ni keluaran BluInc.Corp... semoga terus maju..

InsyaAllah nanti nak beli majalah jenis lain pulak...
tp Eh ! mesti wajib beli tetiap bulan..muahaha..
dalam perancangan nak beli majalah Pengantin, dan lain-lain..haha.. (jangan pkir pelik lak.. cik aifa lambat ag nak kahwin la..)

so, pada sape yang satu institut dengan cik aifa kalo nk pinjam dan baca, moh la kebilik bukak semester nieyh.. jangan dikeronyok sudah...!!!

p/s : xsabar nak tunggu keluaran Januari... 
(mohon kedai buku kat Pasir Puteh banyakkan jual majalah ni sbb susah gile nak jumpa..hurmm)

2 comments:

Org Kapong said...

apo ke pelik name majalah cenggitu 'Ehhhh'..haha

Org Kapong said...

apo ke pelik name majalah cenggitu 'ehhh'..hehe

Search This Blog