Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Monday, December 31, 2012

hello

hi sume.. im back to hostel..
maknanya again and again will be attending loads of classes...
yg paling tak suka.. olahraga...
i hate sports..
bab tu makin gemok... huh!!

barang-barang yang berkotak2 sume dah angkat naik ke tingkat 3 aras 4...
no bilik baru cik aifa c-301... huh..!!
1 sebab je tak suka dok bilik ni..
sebab kena angkut barang naik banyak giler..

skang tengah pikir nak buat decoration apa pada bilik nie..
im thinking of two color combination..
lepas dpt allowance t nak beli kain beberapa meter nak buat set cadar dan bantal..
im thinking of green and light blue..
but actually i dont like green..
so maybe i'll combine light blue and purple..i dont know..
nak buat merah p takut menyala sangat sebab pe bila masuk je kedai mesti mata cepat2 je cri warna merah terang and other striking color...haha

next, nak kemas barang-barang ni sume..
cmana nak susun atur bendalah nie sume.. tolonglahhh....

azam di hati malam ni taknak kemas lagi..
sok baru nak kemas...
badan masih sakit2 sebab angkat barang semalam..

p/s: miss my cat!!

tgklah.. xkms pape....

No comments:

Search This Blog