Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, November 06, 2012

Aku giler kotak!!

hai semua..
dah tido belum memalam nie...
perghh sejukk masyuk giler malam nieyh sebab hujan..haha
jom tido..
tp cik aifa takeyh tido awal malam nie...
kena siapkan separuh baju nie..
kalo tak..
mau tak tido malam esok ni..haha..
tulah keje menangguh sangat...
nipun sempat ag tulis blog haa... isk3..

malam td dah kemas brg sket..
Alhamdulillah sudah 3 kotak buku dan fail masuk stor..
2 kotak pakaian pun sudah masuk stor..
1 kotak beg pun sudah masuk stor..
2 rak tengkat bersama isinya pun sudah masuk stor..
1 kotak besar manik pun dah selamat perjalanannya sampai di umah
sama jugak dengan printer dan bantal sebijik..
tinggal lagi baldi2, brg mandian, heater and seterika untuk masuk dlm stor khamis nie..
dan 1 luggage pakaian serta 1 beg alat2 body care, facial care and make up tuk dibawa pulang..muahaha.. banyak giler....
and sebijik lagi bantal untuk ke rumah..
serta sebuah kotak yang aku telah sediakan utk seludup sekoq kucing ni balik ke umah..
bukan apa.. aku keesian ti xda orang cuti sape nk bagi makan kat dia..

barang-barang penjagaan diri.. tunggu masa nak dibawak balik umah..
ko tgklah tu.. macam-macam ada..
sape nak beli, boleh pm aku tanya mana nak beli..
antaranya ialah, foundation/cover face naturactor 161,171,140, make up base naturactor, loose powder naturactor, toner nona sutera, vaseline, maybelline make up remover, losyen johnson baby, krim malam dan siang natural 99, deodoran garnier, clay mask garnier, eye-brightening roll garnier, mask daiso, maybelline blusher, compact powder miyami, lip-ice lemon, panadol actifast, miss rose mascara and eyeliner and lipliner, silky girl mascara, freshkon color fusion warm hazel contact lens, minyak TYT, sponge foundation, maybelline eyeliner, cermin, bedak enchanteur, dan lain-lain banyak pulak aku taip buat semak jew nieyh...
nasebla sape yang bace mesti penat kan..haahha

kotak yang belom terisi apa2..
kisah disebalik kotak,
aku sampai kat sebuah kedai ni, nampak banyak sangat kotak.. so aku amik banyak2 masuk lam keta..
sekali kali kedua nk amik kotak, sorang pakcik lalu cakap kotak tu sekilo 30 sen..
cepat-cepat aku masuk keta terus balik...
walaupun malu.. tp aku terpaksa jugak...ahha.. sebab aku giler kotak.,..

kotak2 yang telah masuk stor..

sekotak jugak kasut aku dan roommate ku

kalo betul kena tukaq bilik sem depan...
sumpah aku rindu dgn hiasan ni sume..


menjahit manik pada baju kurung...
harap dapat siapkan separuh malam nie..
itulah.. sape suh bertangguh...

 lambat pulak tunggu elaun sem depan..
aku dah buat dah list ape aku nak beli..huk3..haha... pemboros..~!!!

p/s: sambung memanik... enjoy tidoq ya sume..

No comments:

Search This Blog