Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Friday, November 09, 2012

a journey

hai semua...
apa khabar... hope semua sihat..
tambah-tambah ni weekenda daj.
xkua g jenjalan ke adik adik abang abang kakak kakak..

cik aifa skang ni ada kat universiti malaya dah..
semalam balik dari maktan pukul 1.00 tengahari..
Alhamdulillah sampai rumah kul 1.30 tengahari setelah anto mr.jelor kek bando pasir puteh..
well u ollss...  selamat bercuti ya pada yang telah memulakan cuti semester tu..
tak kirala panjang ke pendek..
mohon pergunakanlah dengan sebaik-baiknya cuti tersebut...

malam td tepat pukul 9.30 malam,
cik aifa bersama abah dan adik nomor 5 bertolak ke kuala lumpur..
Alhamdulillah kami selamat tiba di disini pada puku 4.30 pagi td..
rasa happy sangat bila tengok kiri kanan jalan ada pelbagai bentuk rumah dan bangunan
dengan pemandangan malam yang bagi cik aifa adalah sangat indah..
sesungguhnya.. inilah yang cik aifa sentiasa rindu-rindukan selama ini..
the feelings.. yes.. that feeling..
seriously.. i love k.l..
the surrounding... feels just right for me...

skang pulak..
tengah tunggu adik nomor 2 dekat universiti malaya seap2 nk serah kunci bilik..
dia pun start cuti sem jugak...
tp dia cuti 10 hari jer..
then lepas tu kena sambung journey to ayer keroh, melaka
anta adik nomor 5 ni kek Kolej Yayasan Saad..
for the interview 4 hari 3 malam..
hope sangat-sangat dia dapat buat dengan baik dan got selected in that interview later..
good luck..~!!!

lepas hantar dia, abah kata dia nk proceed ke kuala pilah, negeri sembilan pulak..hehe
lepas tu ada kenduri umah rakan sekerja dia di melaka lusa,
tak ingat pulak area mana..
lepas tu 12 hb amik adik untuk journey balik..
kalo sempat dan takda aral melintang..
nk singgal di kuala rompin for kenduri kahwin cik fazi batchmate cik aifa di maktab nie...
hope dia bahagia dengan perkahwinan ni..

next, wait for the pic k..
i'll update later.. muachh~!!!

p/s: sape dia ni budak maktab mesej aku tp taknak bgtau dia sape.. yang pasti ada classmate aku komplot dgn dia ckp pasal aku..sape dia.. aku tahu t seap ah dia..

No comments:

Search This Blog