Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Friday, October 05, 2012

SET HANTARAN NATURACTOR COLLECTIONS..

hai korang... 
cik aifa nak share tentang set hantaran produk Meiko dr Naturactor Collections..
akhirnya NC kan maju setapak lagi dgn memperkenalkan set hantaran ni..
korang jangan salah faham pulak ya..
cik aifa hanya share..
cik aifa TAK JUAL ok..
kalo korang nak beli, boleh cari dlm facebook nama NATURACTOR COLLECTIONS..
boleh beli daripada dia ya..
set hantaran ni sangat sesuai bagi bakal pengantin yang nak berkahwin akan datang dan sangat meminati produk MEIKO dr Japan..


SET 1
MISSHA FACE SET
RM271*

1 X MISSHA Perfect Cover
1 X MISSHA Real Signature
1 X MISSHA Safe Block (Sunblock)
2 X MISSHA Face Mask

*not inc postage

JIKA ANDA BERMINAT UTK MENDAPATKAN SET HANTARAN MENGIKUT BAJET ANDA, FEEL FREE TO INBOX/PM/EMAIL NATURACTOR COLLECTIONS :)

SET 2
NATURACTOR SET
RM 164*

1 X NATURACTOR Cover Face
1 X NATURACTOR Silky Lucent Powder
1 X NATURACTOR Summer Cake
1 X NATURACTOR Make Up Base

*not inc postage

  
SET 3
OCTARD SKINCARE SET
RM 232*

1 X OCTARD Royal Wash
1 X OCTARD Royal Toning Water
1 X OCTARD Royal Essence
1 X OCTARD Royal Night


*not inc postage

 
SET 4
OCTARD MAKE UP SET
RM 311*

1 X OCTARD Cover Foundation
1 X OCTARD Lipstick
1 X OCTARD Moisture 2 Foundation
1 X SERUZAD C1 Cleansing Oil (Make Up Remover)
1 X MISSHA Face Mask


*not inc postage

  and cik aifa rasa kalo korang nak tambah lagi produk pada set hantaran tu boleh je..
semua boleh nogotiate dgn NC..
and set nie rasanya bukan hanya untuk bakal pengantin..
kalo korang nak beli 1 set terus untuk kegunaan peribadi pun boleh...

selamat bershopping..=)) 

p/s: I love NATURACTOR..=)) 

No comments:

Search This Blog