Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, October 02, 2012

My Pageviews..




have you see the picture above??
after years... baru 30779 blog nie pernah diviewkan..haha...
3 tahun kot..
maklumlah blog orang tak popular...haha.....
kalo tgk gambar pertama tu ada banyak blog, so just ignore je k..
blog ni yang utama..
my beloved blog..muahaha.....

k nite nk tido..
saje je nak mengendeng jugak mende nieyh..
dah xde sangat yang nak di pos kan...haha..

actually nk ucap bebanyak terima kasih kat cik ezzah sbb petang td teman cik aifa g pantai..
menenangkan fikiran...
daripada perkara yang menghantui fikiran cik aifa...
yang memang sangat susah cik aifa nak lupa..
sumpah sedap giler ccholek buah kat pantai tadi..
esok nak g beli lagi lah...haha...

p/s: wangi air teh cik sarah.. tengs for the food ye cik sarah n cik aida.. karok pun walau jd cengkerik pun fun sangat bersama cik aida, cik sarah, cik tasha, cik nieda n cik syimah..muahaha....

2 comments:

Crew Fathi said...

x pa... slow2.. lama2 naik la tu ha.. ^_^

Cik Aifa said...

haha.. yup betul tu.. tp xmengharapkan pown.. sbb ni blog lebih berfungsi kepada diari kehidupan..huhu..=))

Search This Blog