Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Wednesday, October 03, 2012

Kedai Online Naturactor Ori

okayh.. ni cik aifa nak share tentang kedai online yang jual naturactor ori dengan harga yang sangat berpatutan..

sebelum tu kena tahu dulu serba sedikit tentang naturactor ni..
okeh.. mungkin ramai yang dah sedia tahu, 
naturactor ni ada 2 keluaran iaitu dari Jepun dan dari China..
both ori okayh sbb kilang Meiko kat China pun ada..
memang pada asalnya kilangnya ada kat Jepun je..
then kilang baru dibuka di China dan naturactor diformulasikan semula dan keluarlah pulak ori China..
so, harap yang kat lua sana yang kata yang china punya tu tak ori, mohon ubah kepercayaan k..hehe..
tp pastikanlah kalo anda beli yang china punya,
cek dulu ori ke x sbb kat china barang tiruan ni mmg banyak
kekadang tetukar dengan yang ori pulak..
nak selamat beli yang Jepun punya memang konfem ori..
xperlu nak pikir dah ori ke tak ori..


cara untuk bezakan naturactor ori dgn tidak ori

untuk tahu lebih lanjut boleh klik link di bawah:


naturactor ori Jepun

naturactor ori Jepun ada 5 jenis iaitu code 130, 140, 141, 151 dan 171..
130, 141, 141, dan 151 adalah cover face yang kalau kita nak beli mestilah sama dengan warna kulit kita..
manakala 171 adalah untuk cover jela atau sebagai concealer..

okeh.. kalo korang nak beli naturactor ori dr Jepun,
cik aifa syorkan beli drp naturactor collections,
sama ada berurusan dgn dia melalui hp, email, fb dan blog dia..

dgn NC, semua produk kosmetik naturactor hanyalah rm40 per pc
manakala semua produk skincare naturactor hanyalah rm43 per pc

sebabnya kenapa cik aifa syorkan beli dgn dia?
sbbnya dia memang amik produk ni di Jepun sendiri..
harganya pun lebih murah berbanding dengan orang lain yang jual kat kedai sbb maybe dorang nak kena bayar kos cukai ke ape ke kan...

so, ni fb dia..
click picture to go to the site

click picture to go to the site

selain naturactor cover face..
NC turut jual jugak produk naturactor yang lain dan
dia jugak jual produk keluaran Meiko, Japan seperti
SKII, seruzad, octard, missha dan lain-lain..



naturactor ori China
naturactor ori China ada 10 jenis iaitu 
code 130, 140, 141, 150. 151, 152, 153, 161, 171 dan 181




kalau korang berminat nak beli naturactor ori dari china,
cik aifa syorkan beli daripada Purple Shoppe..
hanya rm25 tapi dijamin ori sbb cik aifa dah pernah beli dr dia..

click picture to go to the site

and skang ni PS pun tengah buat promosi naturactor china punya sehingga 12 oct 2012..
so sape berminat boleh masuk page dia ok..


and kalau korang nak tahu..
PS turut jual produk lain seperti alat kosmetik, supplemen kesihatan dan lain-lain...



p/s: enjoy your shopping for those yang berminat..=))

2 comments:

iena CHiKAKO said...

thanks for sharing :)

zunitaramli said...

Salam & Hi everyone,

sesiapa yg berminat nk masuk contest PRODUCT REVIEW and boleh menang GIFT VOUCHER up to RM180, boleh try masuk kt this link ya :)

ALl the best!

http://naturactorcollections-zunitaramli.blogspot.com/2013/06/contest-product-review-contest-by.html

Search This Blog