Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Wednesday, October 17, 2012

Jamuan Blok C~!!

hai sume.. pekabo??
di awal pagi pukul 2 nieyh cik aifa nk share tentang jamuan blog yang cik aifa diami selama ini...

inilah cik aifa untuk malam ini..
berusaha sedaya upaya memenuhi gaya retro...hak3..
xplan pun ok nk pakai macam nie...






sedikit ucapan dr warden kami cik gee...
persembahan 'terkena' dr cik as
persembahan bersungguh dan bersemangat dr cik jacobs my roommate..

persembahan drp kakak senior
kek meraikan akak semester 8 yg dah nak habis dah..
anak murid cik aifa..keh3..
petang td cik aifa ajar 1 gaya tudung ciptaan cik aifa sendiri..
malam ni terus dia praktikkan...
terima kasih kerana menyokong gaya cik aifa..haha
nanti insyaAllah cik aifa akan fikir idea baru gaya tudung...
dengan miss nani...
suka sangat baju dia...
mcm kelawar.. macam kaftan pun ada...

syok sendiri mengambil gambo bila kamera de kat tangan..haha...
biarlah orang nak kata syok sendiri ke ape kan..hak3
yang penting..
aku ada gambar...haha
cocktail editan versi cik aifa...
amik cocktail yang dorang dah buat tu
then tambah agar-agar sumi masuk dalam tu..
dapat menambah rasa dan syedap sgt....
bersama cik nadia
xtahu kenapa tapi cik aifa suka sangat gambar nie..
haha.. perasan diri sendiri...
bajet comel.. padahal tak pun...
xpela.. ada aku kisah kau nak kata apa???
ada rope macam setan x??haha
cik aifa bersama dengan roommate kesayangan, cik Jacobs
cik jacobs bersama dengan cik nadia
cube tengok betul-betul gambar nie sangat kelakar..
tengok memek muka cik jacobs and bandingkan dengan memek muka cik as yang duduk belakang kanan cik jacobs..
mulut dia sama..
angle kepala dorg pun sama...haha..

kek coklat 2 tengkat..
sedap.. lembut dan aising dia xmemuakkan....

ni bajet datin la nieyh..haha
nak jadi model sebenarnya tapi xpass sbb rupa fail..hahaha






terbaekk dr mereka..
terbaik juga dari kami..ngeh3...

harap korang sume enjoyla sket2 gambo-gambo tersebut..hahah..

p/s: good nite... sok kena bangun awal menjahit manik.. ntah sedaq entah tidok...haha

2 comments:

mE iS aS said...

amboi cik aifa..melaram sakan nooo..hahhhaha..molek r tu buh gambo aku mucung .hhahha

Cik Aifa said...

nk buh gambo mg full kbya tu tp takut mg marah...haha

Search This Blog