Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Sunday, September 23, 2012

NgIGaU..~!!!

aiseh..
bangun2 je pagi tadi terus bukak laptop sebab nak print assignment english..
pastu boleh pulak xcuci muka lagi..
haha... tgk jam dah kul 7 cepat2 g mandi..
sudah je mandi masuk bilik..
ngadap balik laptop terus..haha..

tetibe...

"aini, aku dengar mg ngigau smalam.. kan aku bangun pagi wat keje.. pastu dgr mg kata cmni.. 'abang.. abang..' "

aiseyh.. malu siot...
abang mana pulak ni aku ngigau...
xpenah penah sebelum ni..
mesej abang-abang pun xdek..
korang xcaye korang cek sendiri hp aku..
lagipun biasa panggilan tu untuk orang couple je..
dah aku ni dah lama xda couple..
hadoilaa...
pelik sakan nie weyhh..
YA Allah.. aku mohon padaMu agar perkara ini takkan berlaku lagi..
malu besar aku ngan roommate aku weyh..
tp nasib baik gak dia gtau aku..
kalo x, sampai kebila aku tak tahu..haha..

tapi siyes lawak and malu siott..ahha..

p/s: nk tido sila basuh kaki weyhh~!!

No comments:

Search This Blog