Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Monday, August 06, 2012

aktiviti ahad

semalam 5 ogos 2012..
wahh.. dah ogos dah...
cepatnya 2012 nak berlalu..

petang semalam g bukak puasa kat umah pn hajah che zaini che chik.. yeke ni.. mandai je eja..
tengahari tu cik aifa g jerteh dgn my roommate cik wani and cik nik classmate cik wani..
mmg jalan jam habis la.. dalm kul 5 baru jalan beransur kosong..
pasal org dok serbu bazarla pulak kan nk beli juadah berbuka..
cik aifa sampai je maktab dalam kul 5.30 terus bertolak g umah che zaini kat kuala besut..
betul2 depan balai polis kuala besut umah dia..
mase tu, ada 1 peristiwa lucu dan mencemaskan terjadi..haha
lucunya sbb cik aifa tak nampak pagar rumah dia tu..
jadi terlepas sket..
bila pusing nk masuk ke rumah dia..
alamak tak lepas la pulak..
dahla dok tetengah jalan..
seb baek pemandu2 keta yang lalu tu sabo je a dgn cik aifa...
undur sket baru masuk..haishh...
semua orang yang nengok nya gelak..
yang cik aifa ni pulak..
woii.. sentap jantung mak...
dahla lori bapak beso kat belakang ni haa...
Alhamdulillah..
dugaan selesai..

gambar diambil kat umah pn hajah CHE Zaini b4 balik..
suka lightning dia.. chantekk candeliar...

korang semua minat brooch tak..
malam td jalan2 g jerteh dgn cik sarah, cik syimah, cik aida dan cik zora...
g tu lepas bukak puasa umah cik zaini...hehe
pastu cik aifa amik kesempatan beli brooch kecik2 and 1 brooch panjang, dan 2 brooch sederhana panjang...
suka sbb designnya baru dan banyak ag yang menarik perhatian tp xpelah..
lain kali pulak kan..
meriah sangat2 bandar jerteh waktu malam..
jam habess..
sampai cik aifa sendiri pulak mati kereta tetengah jalan tu beberapa kali..
yelah.. 
1. pemandu baru
2. keta manual pulak...
3. baru nk kerapkan naik keta..
4. xcekap lagi..

kotak kanan tu berisi jam, gelang, pin dan brooch kecik2 kepunyaan cik aifa..
hujung kiri pulak kotak produk cik aifa guna..
sayang seyh nk buang...
kiri depan plak nampak tak mask garnier...haha..
and lain2 mcm dlm gambar produk yang cik aifa post hari tu...
semakkan...
maklumla.. cik aifa bukan jenis yang pengemas orangnya...

p/s : ari ni bukak puasa kat bukit kluang beach resort dgn classmates..~!!

No comments:

Search This Blog