Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Monday, July 09, 2012

berubah

setelah mendapat sesi kaunseling oleh mr.atoz n mr.hazwan tadi pagi
ya.. epas pikir2 balik..
betul jugak kata-kata mereka..
though its hard to let go..
but i must let it go with flow..
dont get stuck in the middle..

so.. setelah fikir masak-masak..
cik aifa cik aifa nak berubah..
kena lebih rajin..
no pikir2 lagi dah..
even though its so hard and this is the 1st time facing such a hard time..
i just cant hold onto it..
i must go on and on....
there is no used to keep remembering what is in the past..
right??

cik aifa ingat...
nak jalani kehidupan same as orang lain..
be better than before though some things cant be repaired anymore..

nak belajar make-up..
since xpenah-penah makeup
selain dress up je kadang-kadang tupun dress up yang biase aje
tp kena cari sifu nie...
yeah cik aifa xtahu sangat hal-hal penjagaan wanita nie..
produk-produk kecantikan tu semua..haha
pastu nk enjoy life dgn semua lagu-lagu n moment-moment yang ada dengan kawan-kawan
appreciate yang ada di sisi..

memang boleh dikatakan cik aifa xde someone special skang ni..
tp ramai yang special di hati cik aifa..
especially family and kawan-kawan cik aifa...
yang always be at my side when its hard or good time..
tak lupa juga dengan sayang-sayang cik aifa kat umah..
celoteh mereka yang buat cik aifa kadang gelak kadang geram
sayang-sayang?? 
haha.. dont get it wrong..
kucing-kucing cik aifa la..

dan terakhir sekali...

good luck untuk diri sendiri..

p/s : hope kesihatan ada peningkatan ke tahap optimum..

No comments:

Search This Blog