Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Sunday, May 13, 2012

the vampire diaries season 3 final episode

yaa... its finish...hoho
xsabar nak tunggu season baru iaitu season 4 bermula..
kalo korg nak tau,
vamp dia nie ada 7 season kot kalo kita tgk berdasarkan buku..
tapi xtahu la kan..
tapi yang pastinya
cite dia best
unsur unsur xxx pun xbanyak sangat kalau nak bandingkan dengan true blood
dan unsur mengarut pun xbanyak sangat kalau nk bandingkan dengan cite supernatural
ni dari perspektif cik aifala
dari perspektif korang cik aifa tak tahula kan
yela..
pendapat masing masing berbeza..hehe
xsabau nk tgk final episod nie
walaupun esok petang ada 1 paper exam dr pukul 2.30 - 5 petang..
lama tu.. 2 jam setengah..
hope dapatla jawab..
study??
belom lagi..
dok dgr kawan dgn roommate ckap sket2 je baru..
yang sendiri punya malam ni kalau rajin cik aifa study
kalo tak mmg pagi esok janganla kacau cik aifa
mau kena sembur nanti org nak berkonsentrasi..
haha.. kenyataan tu.. ingat..haha
kna pulun habis2..
sebab
kena kekalkan pointer
xsuka dapat rendah (dari kecik macam nie.. at least antara yg atas..)
xmau nt org kata business je pandai, study teruk (no no noo...)
anyway.. enjoy sikit pic dr mr. google k... papai
elena

stefan

demon

p/s : good luck pada semua yang exam esok... 

3 comments:

ayung said...

hee gud luck jawab paper...^^ baca bismillah...^^

Cik Aifa said...

thanks.. InsyaAllah..

ayung said...

amin..^^ hee

Search This Blog