Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Wednesday, May 09, 2012

potong line

haha.. memang potonglah..
bukan potong sebarang potong nie..
hahahha...

sebenarnya ada pemotongan magnetic fluk nie haa dalam palotak ni
habis neuron2 aku terpaksa menyusun balik semua maklumat dan perkembangan semasa..
hahaha.. belebeyyy... (bahasa kelate ok..)

sebenarnya hajat esok mau balik umah..
tup tup tadi beberapa jam lepas
kawan cik aifa pos kat fb classmates
menyatakan esok petang kul 2.30 kena menghadirkan diri ini
ke satu majlis anugerah ketua jabatan sains ipg nie..
hahaha... apela nasib.. nak balek...
anugerah nie sebenarnya untuk pelajar yang berjaya mendapatkan pointer 1st class bagi sem 1 + sem 2 sbb sem ni cik aifa kan sem 3
kat sini cik aifa nk ucap tahniah kat semua yang dapat
hope sentiasa cemerlang duu, sekarang dan masa depan..
cuma pada diri cik aifa sendiri, 
rasa agak gementar dan risau untuk exam semester ini yang akan mula pada isnin minggu depam...
sebab??
sebab ada paper fizik..
cik aifa ni xbpe betul sket
minat fizik tp hakikatnya xreti setaram..hahah..
takat baca boleh lagi (oyak sastera cerita2 sejarah bleyla)
ni nk kena ingat formula, faham konsep dan buat pengiraan..
adoila... dalam kelas dr sekolah lagi bab ni cik aifa mmg tiru kawan..
tp bila nk exam itu yang risau..
sebab weakness ni lah..
harap2 exam minggu depan dpt buat dgn baik.. Aminnn...

__________________________

skang pukul 2.30 pagi sebenarnya..
hah? xtido lagi? 
hahah.. cika aifa tengah layan konsert big bang..

hahha.. nt tidola..
esok kelas fizik kul 9..
buat soalan pun belom nieyh...watchaa~!!!

p/s: benti dulu buat seketika... mau sambung konsert..haha

No comments:

Search This Blog