Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Friday, May 11, 2012

3 days 2 nights camping

hai sume... ape khabar??
hope semua sihat k...
jangan jadi macam cik aifa nie.. 
sejak ada gastrik selalu aje sakit..
antibodi pulak mmg xkuat dr zaman skolah ag walaupun cik aifa suka buat aktiviti lasak...haha
semenjak dua menjak nie pulak mmg selalu ulang alik hospital amik ubat..
sbb xsempat fully recovered lagi dah melarat balik..hurmm..

k.. sambung dgn tajuk tu...
banyak lak membebel..haha
k.. cik aifa skang nie ada ni haa dkt PELADANG AGRO RESORT setiu, terengganu..

knp??
sebab cik aifa ikut ayah cik aifa ada kem gerak gempur UPSR sekolah dia...
walaupun family day adalah pada hari jumaat,
tp dr hari khamis ag cik aifa tido cini...
dengan adik cik aifa, cik ainun athirah....

semalam hari khamis xda ape2 pun yang menarik..
cuma macam relaks sket sbb xpayah join aktiviti budak2,
dok berjalan2 amik gambar je kejenya kat sini..

hari ni hari jumaat...
pagi td cik aifa dengan adik cik aifa g mandi dengan adik cik aifa kat kolam renang..
haha... walaupun kolam tu xbrape besau, tp setakat nk puas hati mandi tu bolehla...
siap berlaku satu tragedi lagi kat cik aifa ni...
dekat bucu tu la cik aifa tergelincir sebab lantai licin,
jatuh terlentang terhantuk belakang kepala kat atas lantai berjubin tu..
satu badan sakit xleyh nk cakap..
dekat 15 minit bru boleh bangun.. tupun lepas adik cik aifa angkat..

malam ni baru ada barbeku sbb pukul 12 tengah hari tadi barulah bermula check-in masuk bagi rakan-rakan setugas abah cik aifa..huhu
anyway.. hari ni tido aje sambil tolong2 sket dekat dapur..
penat wohhh..
walaupun relaks..
kepala ni pun asyik pening je manjang...
hajat petang ni nk g mandi kat pool lagi..
kedalaman dia takay dagu cik aifa je


tp tak tahula jadi ke x..

anyway.. stop kat cini dulu k..
nanti cik aifa update sambungan untuk family day k..
selebihnya, sila enjoy dengan gambar2 yang cik aifa ambik..























p/s : persediaan exam 0% ag nie.. adushh... (xtahu bila nk berubah..)

7 comments:

ayung said...

waa..besh nya camping..lma xrsa camping2...after skul...bila..la bleh camping2...^^

Cik Aifa said...

tau xpe.. nk camping mmg susah

ayung said...

hehe..ari 2 camping ramai2..ngan family?

Cik Aifa said...

khemah tu sume untuk dak2 skola tahun 6...
sambil dah ada buat jugak kat resort tu fmiy day.. sehari semalam.. family cikgu2..

ayung said...

waa..besh nya..kan..hehe..msti meriah..hehe

Cik Aifa said...

agakla...

ayung said...

hehe..hurm..msti la..kan kan...rmai budak2...^^

Search This Blog