Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Sunday, February 12, 2012

Jadual semester ini

sem ni rasa mcm busy sket dr sem-sem lepas..
elaun dapat pun kejap je sbb sem lepas cik aifa xde beli brg sebb buat lesen keta n beli laptop + printer.. lesap terus 3000 kat situ..
sem ni byk topup balik barg yg dah xde n hampir habis..
then prepare untuk sbe n program semester ni..
so, enjoy tu xde dalam kamus hidup k..
just bersyukur dgn apa yang ada...huhu
hmmmm (berat punya sigh nie.. )

b4 cuti mid-sem : kem alam sekitar di Agro Resort (1-3 mac)

cuti mid-sem : kat umah 7 ari.. (9-15 mac)

SBE di Kuala Lumpur (16 - 23 mac)


dlm perancangan : Hubungan Etnik di Melaka.. (hush.. lari bajet nie...xske..) (29-31 mac)



awal April : English- In- Camp di Agro Resort jugak.. (4-6 april)

so, awal bulan mac sampai awal bulan april,
jadual dah full..aiyoooo....hahaha...

habis je semua bendalah tu, assignment pulak kalut2 nk kena anta.. adoi...
pastu prepare untuk exam..
pastu habis la sem nie..
kejaapnya..ngeh3

misi seterusnya, 
nak turunkan berat badan sebanyak 12 kg dalam tahun 2012..

SEMOGA BERJAYA..
Chaiyok chaiyok...~!!!!

p/s: assignment dah bertimbun tp belom buat lagi....

No comments:

Search This Blog