Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Saturday, February 11, 2012

2 tahun 8 bulan

tengah bukak view view blog class td, tetibe rasa nk tengok profile cik aifa sendiri..
so, tekan jela kan..haha

bila dah terpapar tu..
cik aifa tertengok  yg dia tulis 'been in blogger since'
ha... bila?? ce teka??
cik aifa pun tak sangka..
dah banyak dan lama masa berlalu..
macam-macam perkara dah jadi..
sejak dari JUN 2009.. hahah

rupanya dah 2 tahun dan 8 bulan cik aifa berjaya stick pada satu blog nie..haha
dah lame dah jd bogger tetap nie..
walaupunn xde entri menarik pun kan..
yela.. sbb asalnya buat blog nie sebagai diari hari-hari je..
dulu sebelom blog ni cik aifa mmg ada blog..
cuma selalu tak ingat die nye username..
pastu tukar yang baru..
dari form 1 lagi kot cik aifa ada blog cuma xberape nak berjalan sgt..haha..

p/s: cepatnya tibe sabtu.. nk rehar lagi.. waaa..

No comments:

Search This Blog