Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, July 19, 2011

Lelaki PERASAN / LAGAK yang patut anda JAUHI..~!!!!

{sila klik gmbar utk lebih gambar}

adakah anda rasa muka anda seperti ini???
"SILA CERMIN DIRI bg siapa yang mengaku"

atau pun tough dan macho mcm nie

{sila klik gambar untuk lebih gambar}
Pengelasan lelaki yang PERASAN:

1. dia kata ramai perempuan suka dia..padahal 1 perempuan pun xpandang dia..
2. dia kata anda nie xcantik, gedik dan mcm2 lagi padahal anda ramai peminat.. (dia ada ke??-PERASAN adala kott!!)
3. bila kamu 'ter' SENYUM semasa 'ter' pandang nya, dia kata anda MINAT/syok kat dia..
4. nampak sangat buat riak muka n body language konon xsuka perangai kamu/kamu, padahal kamu xpandang pun dia..
5. dia COVER MACHO semasa berjalan dengan kamu dengan harapan orang akan memandangnya / pompuan lain pandang padanya..
6. dia memberi anda titipan kononnya dia sukakan anda padahal bukan anda je yang dia kirim titipan tuh~!! konon LUAHAN perasaan namun copy paste ayat sama maksud jerr....~!!! (ingat anda ni patung ke..?? anda xde perasaan..!!)
7. dia mengutuk perempuan konon perempuan tu perangai busuk xpadan xlawa, tapi diri sendiri punya busuk xhidu plak xpadan diri tu tak kacak..
8. dia 'perasan' yang anda buat derk kat dia sbb dia xlayan anda, konon anda nie kecewala yang dia xbg perhatian pd anda..
9. bila dia kena g infront xkira dalam majlis ke waktu ape2 pun, pertambahan BODY LANGUAGE yang amat darinya kononnya untuk mendapatkan perhatian tp MENJELIKKAN mata anda..
10. dia membuat sesuatu kononnya untuk gembirakan hati anda padahal dalam hati anda Allah je yang tahu betapa MELUAT nya anda tengok aksi2 dan lagaknya yang mcm BABOON tuh..~!!
11. BAJET alim beramal 24 jam siap tegur2 anda punya amal lg padahal dia tu xkira tempat suka 'TER' gesel2 / sentuh2 / dekat2  dengan perempuan..
12. perasan KESALAHAN diri dan kononnya mahu mintak maaf, padahal hanya mahu no.hp buat start tugas2 meng'TACKLE' perempuan dan tunjuk KEBAIKAN diri..
13. bagi ayat bunga-bunga kat anda, konon tunjuk baik and caring padahal anda nie bukan main BERBULU je dgn lagak MALU-MALU RIMAU dia tuh..
14. jenis yang XPERASAN yang orang perasan yang dia tuh PERASAN..~~!!! (cuma anda xckp jer tkut die SEDAR DIRI pulak..~!!)


hah!!! mcm tuelah gamaknya..
sape rasa dia mcm tuh, jd tolongla toloooonglaaa SEDARKAN diri anda..

kita nie nak hidup kalo setakat nak memperasankan diri anda je,
nak tarik perhatian orang dengan kehadiran anda je,
nak gila glamor anda je...

p dok dalam HUTAN sorang2 anda lah.. 
(kawan dgn baboon n cimpanzi yg sama spesies dgn anda tu!!! barulah layak..)

Akhir kata,
saja je aku nak melepaskan BOSAN nie..
(sebenarnya tengah risau kan seseorang n dalam masa sama nk je NGAP orang~!!)

p/s 1: MALU-MALU RIMAU: nampak malu2, tp ada mangsa kat depan je terus NGAP..~!!

p/s 2: ada sape2 nak tambah lagi, sila tinggal komen anda di post ini (klik jari-jemari telah menari)

2 comments:

SWEETSYAZA said...

thanx for the sharingg..berguna ni :)

mE iS aS said...

terbaikkkk !

Search This Blog