Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Saturday, May 21, 2011

PETANG YANG PANAS...

hah.. mana xpanasnya..

sebab ada satu manusia nieyh..

orang tak mau beli goreng pisang die kecoh plak..
pastu ngata kite lak wat goreng pisang xgheti..
abeh?? ko ingat ko tu pandai sgt.. (kau pandai pun sbb ada org ajar la weyyy.. pigidahh..)

________________________________________

hahaha..
sebenornya tu selingan jek..

nak tau x..

skang cik aifa tengah hangin nieyh.. (berapi keluar asap cam serobong ketapi tuhh~!!!)

kenape kenape kenape?????

mana tak hangin nyer..

tengah sesak sesak kepala nieyh dgn serba nota-nota segala bagai.. (kuat study neyh..)

tetiba ada satu manusia nie naikkan darah aku (dia masak guna ricecooker..)

tengok ahh pe die kate..

kalo xnmpak, ko klik je gmbo tuh bg jelas haaa...

eeee.... (nak makan kau pun haram.. cincang2 bg jerung konfem kena reject gak sbb hati busuk)

BAJET GILOSLAA...

hah.. nie kata-kata aku untuk kau.. 


"plizla.. ada aku kacau kau??
dulu kau yang terhegeh-hegeh nak ngorat aku..
ajak kawin la ajak couple lah..
bukan takat aku.. 
kawan aku pun kau kebas gak.."

aku ingat ag sms kau kat aku dulu 
'jangan ganggu awek aku dan cite bukan-bukan kat die'

omaiiiii....
aku ke???

padahal makwe kau yang cantik bagai tu (cntik?? wekkkk.. muntah aku..) yg cite bukan-bukan kat kau..

seap sound sound kawan aku lagik.. (bajet hebat la tuh..~!!)

kalo aku nk cite bukan-bukan mcm yang ko ckp uhh kat die bleyh je...
lame dah aku nak wat gtue.. (cuma sbb aku xnk burukkan kau dpn bini kau je)
naseb baek aku nieyh jenis baik lagi
malas nak ngancurkan rumahtangga orang yang mmg dah busuk tuh 
(sbb ko ngan bini kau tu same je mulut, hati, perbuatan cam puaka bagai)

ada aku kaco kau sebelom nieyh??
(search name kau pun xpenah)

xdek pun..

pastu perasan lebey lak.. (kau bangga ah leyh ngata aku cmtuh kan)

yelah.. (bajet HENSEM- nak auttograf le tuhh)

aku clear kan sume nama kat block list aku tuh bukan masalah kau..
aku bukak profile kau pun idakk..
yang tetibe kau message aku bajet perasan camtuh pehal..

kate aku DISTURB kau..

kau MALAIKAT ke nk aku puja-puja
kau Allah ke nak aku sembah-sembah
kau ARTIS POPULAR tahap gaban ke nak aku bukak-bukak profile kau
nak aku block block kau..
dah kau tak suke haku..
kau block lah sendiri..
tu pun xpandai buat??
nak suruh aku wat amal jariah untuk kau plak..

aku malas nak ngutuk je.. (akukan baik)
kalo aku nak crita mmg banyak ahh aku leyh cerita.. 
(siap buat buku lg haa-dapat anugerah pengarang terbaik ag haaa)

dahla..
malas aku nak membebel.. (mulut herot2 muncung2 dah!!)

baik aku study lagi baekk... (amek buku pejam mata..kah3)

bukan kau yang tolong wat exam tuk aku pown.. (kalo ko bt konfem sume jpwan salah..!!)

p/s: pd sesape yg terasa, ADA AKU KESAH??? aku xganggu kau kau ganggu2 aku pehal.. 

No comments:

Search This Blog