Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Saturday, April 23, 2011

MOHON ISI BLOGLIST CIK AIFA

KORANG2.. korang pasan x.. kat side bar kanan korg tu.. kan.. ada 4 bloglist cik aifa..
1) belog taulan d mizan
2) cik aifa selalu melawat
3) peserta kontes
4) cik aifa suka bukakk,..

and kalo korang perasan kan..
bloglist tu sume ada yg kosong.. ada yg de 1 link je.. ada yang tu link bru sket je..
mohon korang tlg isi.. sbbnya.. ari tu kan dah ade link tu sume2..
tp ntah cmane cik aifa terbuat silap mase hentam main edit gadjet n transfer blog.. tetibe sume da hilang.. uwaaa...
yang ada tupun cik aifa ingat url tu..huk3..
lgpun nak cri dlm blog yg cik aifa follow, jenuh nk mencrnya.. banyak sgt.. sbb cik aifa suka follow blog org..
jd xtau nk pilih yg mane sbb bg cik aifa sume blog best..
semua ada gaya masing2 tersendiri..=)

lagi satu maybe sbb cik aifa kan baru tuka url..
kalo dulu url cik aifa : http://sweetienini.blogspot.com
skang url cik aifa : http://cikaifa.blogspot.com
mmg lecehkan tuka url..hurmmm.. sbnarnya cik aifa syg url lame tu.. tp nk wat cne.. ada sebb yg memerlukan cik aifa menukarnya.. huk3
bygkan la cik aifa da guna url tu dah dua tahun.. tup2 tuka..huk3.. tp xpela..
jd mohon jasa baik korg taw.. sape nk join, leave je kat chatbox cik aifa, atau komen kat entry nie, lg sng cik aifa nk detect.. 
sape yg nk masuk bloglist "peserta kontes.." AMAT DIALU-ALUKAN.. dah dekat sebulan cik aifa anjur kontes tu tp xde sape nk masuk.. huk3.. sedey taw..

1 comment:

Muhammad Burn said...

erk, tulisan susah nak baca la...

Search This Blog