Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Wednesday, April 27, 2011

korang mmg bez..~~!!

actually cik aifa rasa sgt bertuah dok dalam unit nie.. or kelas sains nie..
sbab musabab??

pertama..
mereka adalah kawan sejati..
sbbnya.. kalo membe dalam kesusahan..
dowang turut bersusah sekali menolong..
rasa sebak pown ada bile ada kawan tlg time kite susah nie..
adala dulu tu skali..
wayar charger lappy nieyh rosak..
cik aifa mmg dah meraung menangis macam2 dah dalam bilik nieyh..
dhla nk siapkan assignment sok kena anta.. mase tue dah kul 1 tgahari..huk3..
mintak tolong orang tue orang nie..
tp semua xleyh nk nolong..
yang mengelak nak nolong pown ada..
mcm nie ke kawan..
tp segan pulak nk mintak tlg dgn member kelas sbb cik aifa rapat juz mesra je bukan kata 24 jam mkan, aktiviti bersama..
tp last2.. cik aifa g jugakla jumpa dorang..
dekat je biliknya..huhu
naseb baekk.. dorang sudi nak tolong..
kalau x, xtahula nk wat cmane lagi dah..
rasa terharu sgt2..
nielah kawan yang betul2 kita boleh panggil kawan..
boleh tolong time susah dan senang pon dikongsi bersama..
bukannya kawan makan kawan.. berkawan time ada kepentingan je..
bila kepentingan sendiri da selesai, buang kawan.. pastu berlaku lagi..hurmm..
sejak dr tue, cik aifa rasa.. bertuahnya aku dapat classmates cenggini..

ada skali tue..
makcik cik aifa buat makan mase maulud..
semua dak pompuan kelas cik aifa p..
tekejut gak bila dorg kata dorg nk p..huhu..
hepy sangat nengok dorg makan berselera gilew sampai menambah2 nasik, lauk dan sbg..
xpenah tgk dorg selera mcm tue..huhu
untuk dak laki.. maaf sbb xajak
sbb takut makcik cik aifa tekejut lak sbb tetibe ramai2 serbu..huhu
tunggu bulan puasa nieyh yer sumer..
kite pakat2 g buke pose reramai kat umah cik aifa..aka.. umah nenek cik aifa..
haha.. umah yg cik aifa dok skang nie xleyhla sbb family cik aifa pown da penuh sesak..huhu
perkara nie dah cik aifa bincang dgn daddy cik aifa dan die dah bagi permission..
so,wait la ye..hrp2 xde aral melintang..
and sambil2 tunggu next allowance..haha..
yelah. lagipun selama dok cni dah hampir dua tahun..
xpenah ramai2 g jalan2 uma cik aifa kan..huhu
walaupun perjalanannya xsmpai sejam pown..haha.. setengah jam lebey sket je..
depan umah makcik cik aifa..tu nenek cik aifa..
nie je yg ada gmbo reramai.. walaupun kabuq..haha tp xpela.. haha..
kredit to aida (c comel yg amik gambo)
Alhamdulillah selama berseunit nieyh.. kami xpenah lagi bergaduh..kih3..
tp kalo ada tue.. maafla ye.. lgpun cik aifa sndri pown jenis baran..
bising2 tu biasala kan..
mulot cik aifa pown mmg bising..
kadang2 classmates cik aifa pown nyampah gakkan..hahah
tp cik aifa buat derk je..
tengs korang sbb sudi layan kerenah aku yang mengada-ngada..
cik aifa xkesah kalo korang nk kata cik aifa gedik ke pe kew..
tapi cik aifa harap tak adalah pulak yang salah tafsir kemesraan cik aifa..
cuma cik aifa harap kalo ada yang xkena tue, terasa ati ke, bgtau cepat2..
xleyh nk face-to-face, sms ke chat ke pown xpe.. xnak simpan2 lame2 takut berkudis..huk3..
kalo boleh xmau gado2..huhu..

lagi2??
haha.. musim assignment ke presentation ke..
mmg sume bekerjasama je..
dalam kelas pown sonyap je time lecturer mengajar..
kalo yang tertido tu biasela kan..
cik aifa pun penah gak.. haha..
main2 lappy pon biase gak..
xleyh ingat bila ada skali tu lecturer mengajar,
kitorg bukak chat fb group classmates, dok diskusi pasal lecturer tuh..haha..
mcm2.. ilang ngantok.. mmg bez r.. pastu gelak reramai..
satu ag.. bangga jugak tau bila lecturer yang mengajar tu kata mcm nie,
"senyap je kelas nie.. sy ckp semuaa dengar.. kalo kelas lain, bising kemain.."
haaaa.. tu menunjukkan kami jenis yang berkomitmen,
tumpuan sepenuhnya semasa lecturer mengajar..
yela kan.. kalo xdengar betol2 susahla sbb jadual pack.. ahha..
pastu lecturer kua, mcm2 keluor.. ngantuklah pelah..
tp keje tip top.. last menit buatpown menjadi..haha..

hari nie?
baru balik dr pantai bukit kluang..
berkelah2 gitue..
walaupun kejap tp bez r..
semua sporting je.. amik2 gambar..
makan same2.. borak2.. main bola walaupun skejap jdilaa..huhu..
banyak gakla mende yang lucu..
mcm keta cik Q stuck dkt pasir pantai..haha..
naseb baek kelas nie ramai dak laki..huhu..
same2 menolong..
cik aifa dpt naek moto cik asraf..haha.. bez woo..
ringan je.. skali brek, mengejut woo..haha..
pastu meronggeng dgn cik sarah.. haha..
kuat die melaung kat telinga cik aifa.. haha..
"maaf ya cik sarah.. kesian ke mg pulop jalan penat2..kih3.. sbb tu aku bowok g dekat laluh..huhu"

KONKLUSINYA
semua bez la.. terutamanya td..tp rasa sedih gakla sbb cik izzul xdtg.. dio sorg je xde td.. nape xmau dtg ye..
'rasa xlengkap bila ada yang xde'..

p/s: SEMUA BEZ.. SEMOGA HARI YANG MENDATANG POWN BEZ SOKMO..HUHU
p/s: gambo g pantai td nnt cik aifa upload ye.. tggu next entri..huhu

No comments:

Search This Blog