Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, April 19, 2011

FINE.. SALAH AKU!!!!!~~~~ AKU XBUAT KEJE AKU 2

OKEH.. MY MISTAKE AGAIN.. BUT REALLY.. BOLEH JD PENDEBAT YG HEBAT.. SBB DAH XTAHU NK KATA APA... TARIK2 PIHAK LAIN.. TMBH ITU INI.. THEN KATA BUKAN DIRI YG CKP.. GOOD.. TWISTING WORDS.. BAGUS~~!!



first : kite x kate u x buat keje, yg kite kate, org atsan yg bertggungjawab ntuk bagi bnda tu x buat keje....kn....?
scond : mslhnye,bnda tu kt dlam pndrive jer....n i dun even cre 'bout 'em at all.....so, ye, mmang...x trlintas pn nk bgi bnda tu kt sape2 pn coz mmg dah lupe bnda tu kt dlam pndrive sndiri...~ msa ade org mntak td tu pn baru cari balek.....~
third : kite x CKAP pn yg dye tu bz body,mlut bsing,xley dgar pndgn org,bossy....so, jgn nk kte bnda yg bkan2 plak....~
4 : kiter jgk x CKP yg dyer ckap 'i was accused like it was my job' kt kiter td....so, jgn kte bnda cmtu ag.....~
5 : knpa nk slhkn org lain yg ade kt klas laen....?
hurmm.....fine, k, klau dye awl2 ag pesan suh bgi kat clsmmte, mesti dah bgi awl2 ag,mesti pnyer.....
ni dye xde pesan pape pn....~so.....?
ye...mmang x trlintas pn nk bgi bnda tu coz xde sape2 pn mrungut sal bnda tu....tup2....last2,ade org mntak jgk,rasa trharu la jgk coz trase jgk yg dri kite ni brguna jgk kt org laen...
6 : sal stress td x mntioned name sesape pn kn....?
ade sbut name sape2 x td....? xde kn.....?
so, skali ag, jgn sbut bnda yg kiter x ckap.....~
7 : xde niat pn nk perli sesape bile ckp "xkan nk bgtau semua yang ada dalam laptop aku termasuk assignment" tp try fkir, btul kn.....? cntohnya, klau org xde tnye kite ade lagu ape kt dlam laptop kite, xkn kite nk bgtau kt org kn....so, kna la ade org tnye dlu....lgu ape yg ade kt dlam laptop kite,bru kite ckap yg laptop kite ni ade lgu bla,bla,bla......
logik kn,kn....?
8 : sal aurat.....hurmm.... kiter rsa smua dah jelas tntng hkum aurat tu sumer.....klau tnye msti bleh jwb pnyer,... tp dah tggungjwab, kna tgur tntang tu.....it's up 2 u lah nk ikut ke x.....
at least, slagi termampu, itu yg kite kna buat ntuk Islam,
dat's all.....
tengs n sorry.....
ASSALAMU'ALAIKUM.....



N XPAYAH NAK MINTAK MAAF.. SEMUA ORG SEBELAH KAU KAN.. BAGUSLA..
N SUKA AKULA JUGAK NK POST KAT BLOG NIE.. KALO NK KOMEN KATA 'AKU XPATUT WAT CMNI' (PD SEMUA ORG YG TAHU).. U DONT HAVE THE RIGHT.. I NEVER MENTION ANY PERSON POWN.. 
banyak lagi aku nk jawab.. tp aku tahu ego kau xkan jatuh, dan kau takkan berdiam untuk mempertahankan diri kau.. dan kau saje nk libatkan org lain padahal benda ni antara aku dgn kau, kelompok kita.. tp kau tarik dan sebut pasal org lain jugak.. pandai kau twist ayat.. pastu kau mintak maaf dlm sms, message fb.. apa kes?? bila kau amik benda nie serius.. aku pun sama.. jgn mimpi semua mcm dulu.. mimpi tetap mimpi selama-lamanya..

No comments:

Search This Blog