Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Thursday, March 03, 2011

pagi pagi mmg susa

pepagi mmg susa nk bgn kan..
cik aifa pun same..
tambah2 kalo tido lewat malam td kan..huhhu
tp bangun je pagi..
nengok jam cam dan2 je ada mase nk update blog
so, disini cik aifa nk update blog la nieyh..huhu

jadual and aktiviti institut nieyh makin lame makin penuh dowh...
dengan assignment yang mula datang tanpa dijemput..
haaa.... mati pun ada yang jemput tau..hehe..
dengan tugasan PBS (pengalaman berdasarkan sekolah)
haa.. PBS tuh sebenornya cik aifa kena g wat observation kat sekola, then kena interview cikgu2 yang ada kat skola tu (ni plg leceh, xgheti den), pastuh kena observe sume2 la pe je yg ada kat skola tu..
tugasan die pown agakla.... agak mengecutkan perut dan boleh bg muntah je...hahah
lepas tuh dgn tetiap minggu ada aktiviti gtg royong..
serius.. pengarah baru nie mmg bgs, islamic dan mementingkan kebersihan..kih3..
tp kan.. cik aifa nye task sabtu nieyh..
kena2.. cik aifa dpt group jamban... hahahhahaha... ngeks.. xshuke seyhhh.....
dahla yg nieyh xleyh ponteng, minggu lepas xpela..hahha... ada aku kisahhh??

hmmm... akhirnya semalam berjaya jugak cik aifa merajinkan diri melipat sume2 kain 2 yang berlonggok kat atas katil cik aifa tue..
then kemas sket2 bg nampak teranggg sket bilik tue..
musim2 assignment nie mohonla jangan bersepah..
nanti kang xpasai2 ada yang kena jerkah sbb cik aifa serabut..hahah
cuma da satu je lagi cik aifa belom wat..
kain yng berlonggok dalam baldi tu xbasuh ag..
nk asingkan ne yg bley basuh tgn, ne ley basuh mesin
sbb byk sgt kain tue barula cik aifa guna mesin kayh...hehe
cik aifa xsuke sebenarnya basuh mesin..
sbb kain tue nnt cik aifa xleyh nk berus, n tilik2 mane yang kotor ag..
sbb kdg2 bile kite basuh mesin, siap terus jemur kan..
kdg2 tue tgk2 kat kain tompok2 yang ada tue xhlg pun ag..
haa... time tue yang nk ngamuk sakan tue..
nambah2 ada yang je yang sebok2..
assignment lagi... macam2 lg ada.....hahaha

haaaa.. smalam cik aifa try hotplate mee yg baru bukak dkt cafe tue..
boleh tahanla rasa die...
tp serius, hot plate yang kat depan PNZ tue lagi sedapp...
lame dah xp makan kat ctue...
bile ek nk p..
kalo dulu2 cik aifa selalu g mkn kat sane dgn cik asmad, cik nisa, cik jie, cik solah, cik booo and cik moja... kdg2 ada cik fara and cik jie skali.. huhu
miss all the moment together2...huhu

opss... telebey suda... lg 5 minit pagar nk kena kunci.. chow dulu... papai sume.. syg korg.. muahhhx...

p/s: xde ke org nk ucap slmat pg kat sy...hurmmm...hak3.. ngada2..twink2!!~~

No comments:

Search This Blog