Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Sunday, March 27, 2011

KONTES "ENTRI PRODUK KUCINTA"


dah hampir dua bulan cik aifa guna produk nieyh..
bagi cik aifa.. produk nieyh amat berkesan untuk cik aifa..
dari semua 8 item tue, cik aifa dah ada 7 item..huhuh..
cik aifa xbeli set sekotak tu sbb kecik2...huhuh
so, yg beso2 terus..setakat nieyh its all okayh n hasilnya memberangsangkan..huhuh..




_______________________________________________________________
OKEH... ari nieyh cik aifa nak buat satu contest.. 
wahh.. 1st time anjur kontes nieyh
terbuka untuk kaum WANITA jek okayh..
hadiahnya cukup lumayan.. ape tue??
macam nie.. memandangkan cik aifa kan seorang beader..
so, sape menang, leyh anta baju kat cik aifa, nanti cik aifa buat sulaman manik labuci pd lengan SAHAJA ye..
untuk penambahan kat leher, kaki baju dan lain-lain, kena tmbah duit sendiri la..
sbb harganya bukan murah yer..so, jgn lepaskan peluang ini..

first, syarat-syarat penyertaan:
1) copy dulu syarat2 n sume tntg pemberitahuan kontes ni, senang nanti orang seterusnya nk buat, tak pun buat hubungan link ke blog cik aifa
2) letak gambar produk kecantikan wajah yang anda gunakan.. (xsemestinya Safi Balqis kayh)
3) then, buat satu entri mengenainya, promotela sket kan..huhu termasuk sejak bila anda guna dan keberkesanannya?
4) letak gambo anda yang anda rasa paling chantekk skali yer..
(setelah anda guna produk tersebut)
5) masukkan blog cik aifa dalam link blog kamu and cik aifa pun akan link kan blog anda kat bloglist cik aifa 
(secara tak langsung boleh tingkatkan trafik kat blog anda, tupun kalo korg nk la.. xde paksaan kayh)
-jangan lupa untuk follow cik aifa, kalo maula-
6) tag 1 orang rakan anda atau lebih
(jangan lupa utk ingatkan die taw)
7) post kan link kontes entry kat blog anda pada ruang komen post nieyh..
-the end-

apabila semua syarat dah dipenuhi, maka tunggulah keputusan..
nanti cik aifa akan contact sape yang menang..
kemenangan pulak terhad pada SEORANG (1) SAHAJA kayh....huhu

_______________________________________________________

kat bawah ni link kalo anda sume nak tgk hasil kerja sulaman manik dan labuci yang cik aifa dah buat..
so, sesape lepas nie yg nak tempah pun boleh...
harga berpatutan sesuai dgn kehendak pelanggan dijanjikan..
sape yg menang, insyaAllah mcm nie lah anda akan dapat..
motif pilihan cik aifa sendiri yek!!
_______________________________________________________

akhir sekali..
all da best.. jom semua cepat2 join..huhu

=== tarikh tutup ~~ 30 MEI 2011 ===

1 comment:

hanna said...

http://parasymph.blogspot.com/2011/03/produk-ku-cinta-contest-entry-d.html

okay. tadi salah link haha! :D

Search This Blog