Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Sunday, March 20, 2011

kalau kamu??

dah lame cik aifa xupdate blog.. yela, bz dgn cuti n sbe kat skola.. acece.. alasan.. g skola dok ilek2 jew pon.. sampai ngantuk tahap dew dah.. baru satu hari. kayh2.. lari topik lak..

mlm nieyh cik aifa nk ckp pasal nk cri teman hidup sebenarnya..
saje nk kumpul2 pendapat pembaca2 setia blog cik aifa nieyh..huhu

kalau korang kan, korang akan pilih yang same bidang dengan korang ke x??
and perlu ke pendapatan same2 tinggi atau berbeza..
kalo laki yg lg tggi pndptn dr pmpuan, org xpelik sgt kan..
kalo pompuan pndptn lg tggi dr laki, knp boleh jd satu isu?? pelik jugak cik aifa pk2..
pdhal kalo dah jodoh kan.. xperlulah memilih sgt kan.. yang penting bahagia kan??
tu pndangan cik aifa.. xtau la pandangan korang sume camna kan..huhu
dan zaman skang nie hampir almost org laki n pompuan same2 bersaing nk ada kerje..
kalo pompuan ramai yg jd doktor, cikgu, kalo laki ramai yg jd arkitek, engineer and lain2..
sejak cik aifa masuk institut nie, dah bengkak telinga cik aifa dgr org ramai nk cri cikgu buat bini..
alasan dorg sbb bnyk masa terluang, mudah cuti, anak2 terjaga.. yeke??
bg cik aifa la kan, xsemestinya sbb ada je cik aifa tgk kawan ayah cik aifa, cikgu jugak tp anak agakla terbengkalai..huhu
ada kawan cik aifa, family doktor, sume bz2 tp anak2 pun ok je.. bagus je..
jd knp mesti kerja nk dijadikan faktor kan..
tp yelah... pendapat dan pegangan masing2 kan..
cuma kalo cik aifa, setiap orang berhak untuk berkeluarga, bersuami atau beristeri, raise own kids kan..
jd, kalo dah tahu keje tu bz sgt, pndai2 la guna pendekatan yang sesuai kan untuk family..
semuanya terpulang pada kita kan..huhu...

so, kat cni, tggalkanlah komen2 korg ye.. kalo xnk komen pun xpela.. to viewer, jgn lupa tggl jejak anda kat cni or kat shoutbox tue.. just hrp2 biarla benda yang ditinggalkan tu appropriate..huhu
sebenarnya byk ag yg cik aifa nk bercerita.. tp xpelah kan.. mase xmengizinkan..huhu.. line tenet ni pun xbape ok.. sok nk bawak lappy la g skola.. huhu

p/s: doakan SBE cik aifa esok berjalan dgn lancar.. huhu..

No comments:

Search This Blog