Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Monday, January 17, 2011

sakit lupa

xtau la cmane tp entahla... mungkin skt demi skt Allah tarik nikmat yg diberiNya pdku.. 
mula2 penglihatan yg makin hari makin kabur, pastu kesihatan yang makin hari makin merosot, dan skrg satu nikmat lg ditarik iaitu nikmat ingatan..
betapa aku nie seorang umat Islam yang xbersyukur kan..
time aku angin nk mengaji aku mengaji hari2.. kalo x, sekalo sehari pun jadilah..hehe
kayh.. tue saje je mukaddimah aku mlm nie..
last entry before tido taw..

okeh, hjung sem 2 means tgh thn tahun lepas,
aku tggl extension aku tp bila dtg awal sem 3, aku lupa aku letak mane..
bila hjg sem 3, aku tggl ubat gg aku n berus kain aku, 
bila dtg awal sem 1 nie pulak, aku malahan xingat langsung kat mana aku letak dan dlm ape aku letak..
so terrible hidup aku.... sedeynya.. knp aku jd mcm nie..

adakah ini tanda2 barah otak, atau alzheimer atau kelalaian diri aku sendiri..??
pening sudah.. 
pulak tuh lpas tue, aku dah mintak ezzah tlg print untk aku jadual kelas online,
then buatnya aku xingat lgsung, mlm tuh aku salin jadual online tue dlm kertas..
bila pg menjelma, tetbe ezzah bg aku hard copy jadual tuh, then aku tny free ke untuk aku, baiknya kau..
bila dia jawab, "laaa... kan kau yg mintak semalam??ish3.. tupun lupa ke?"
lepas tuh barulah aku ingat..
dan mcm2 lagi peristiwa yg berlaku lepas tue yg melibatkan aku dgn kes ni...

Ya Allah.. mohon aku hambamu sentiasa mendapat keredhaanMu..

5 comments:

ijatnuar87 said...

hehhehe...mkn kismis 7 biji setiap pagi,setiap sbiji tu berselawat...

nub said...

smoga baik2 belaka.. =)

QuRrAtUl QuAiFa.. said...

thanks senyor n nub... insyaAllah

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
NoKtAh BeRtiNdiH said...

ingat2 lah Allah,,sntiasa mmohon prtlngn drpd-Nya,,

Search This Blog