Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Sunday, January 02, 2011

penghargaan

okeh, ceritanya cenggini.. sambil jalan-jalan lagi dalam laman-laman blog nieyh.. saya terjumpa pulak award nieyh.. rasa mcm nk jawab.. so, tgh jawabla nie an??huhu
okeh, untuk dipendekkan cerita, ceritanya bermula bila

dia berkata-kata

"assalamualaikum

hari nie ku nak bagi award kepada semua follower ku..thanks tau korang sebab sudi jadi follower blog yang tak seberapa nie...

so sesiapa yang dah jadi follower sila ambil award nie ye..


award yang tak cantik nie..

sesiapa yang belum jadi follower sila-sila la follow then ambil award nie..tiada paksaan ^^

lepas dah ambil tolong jawab soalan yer ^^

1) pendapat anda tentang blog nie??
2) blog nie ambil masa yang lama tak untuk loading??
3) penambah baikkan/pengurangan yang perlu??
4) tinggalkan link anda di komen bawah ye ^^

p/s: thanks bagi kerjasama ^^"

okeh, selesai dah ke belum bace kata-kata kat atas tue??

kalo sudah..kayh..giliran saya pulak jawab soklan..huhu

1) pendapat tntg blog tue
blog nie ringkas tp bagiku agak menarikla.. kalo nk banding dgn blog aku an konfem blog nieyh lagi cun melecun dan +++ menariknya.. entry nya pun banyak yang santai.. sonang je haa nk rileks2 bila bace.. huhu...

2) blog nie xdela lame sgt nk tggu sampai habis sume loading.. sbb graphicnya pun xdela banyak sgt.. semua simple2 dan sedapmmate memandang...huhu

3) penambahbaikan?? 
saya rase la kan, kena tambah lagi link kenkawan yang kat side tepi tue sebab senang den nk mengklik dan membukak blog2 yang di link dicitue.. hahah.. ngade2 plak an..
penolakn??
xtaula.. rase sume macam da perfect je...huhu

4) sy mentag sape2 yang berminat nk join entry nieyh...huhu

untuk bukak n tinggalkan link kat citu, klik sini (CORETAN KEHIDUPAN)

~THE END~

No comments:

Search This Blog