Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Sunday, January 09, 2011

GIVE AWAY EDY "AKU BUSUK"..??

time to langsaikn hutang dr asmad;)

1st tag its about awk busuk ape ntah..jnji awk mmg busuk r..busuk y amat okey !


saper2 nak join sila klik banner diatas yek…dan seperti biasa la, mesti ader syarat2 sikit kan…berikut ialah syaratnya…

Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
dah.. seap sedia menjalankan arahan yang diarah..hahah..

2. Jadi follower blog ini..
udah sih..haha.. 

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu..
mr ayie chelsea n sarah syg..

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...
mase tgh taip nieyh belom ag.. da post nnt, konfem ana letak kayh..huhu

sesungguhnya bau badan sendiri itu lebih wangi 
dr bau badan yang dipenuhi dengan bau-bauan 
yang dipakai semata-mata untuk menarik perhatian orang lain.. 
jagalah bau itu biar mekar harum semerbak kasturi 
barulah ketenangan menyelubungi diri.. 
InsyaAllah..

~sekian dariku~
yg benar,
...quaifa...
Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

2 comments:

E.d.Y said...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

QuRrAtUl QuAiFa.. said...

hehe..tengs..=)

Search This Blog