Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, January 11, 2011

CONTEST SENYUMAN SI CILIK

menjawab tag dr asmad mat ripin..hehe..tengs bg tag nieyh.. chumelll..





Tergerak pulak untuk anjurkan contest yg kedua dari mama...yang pertama dah lepas..kali ni
tak taulah dapat sambutan ke tak....harap2 dapatlahkan??

Jom ramai2 join contest ni...

Syarat-syaratnya mudah jer...mcm contest2 yg lain juga:

  1. Mesti menjadi follower mama housewife tau dan beritahu nick name yang digunakan.
  2. Tajuk entry anda mestilah -contest senyuman si cilik
  3. Letak banner di entry dan side bar anda dan jangan lupa linkkan ke blog mama housewife
  4. Post entry gambar senyuman paling comel si cilik anda...tak kisahlah gambar dalam keadaan apa pun, janji si cilik anda comel senyumannya..
  5. Akhir sekali tinggalkan komen dan link anda di entry ini SAHAJA...
Senang kan??


Hadiah : tak sure lagi tapi hadiah memang menarik dan puas hati untuk pemenang yg bertuah
Pemilihan : berdasarkan gambar si cilik yg senyumannya sangat comel..

Pesanan : rajin2 lah jenguk blog mama housewife, sebab mama akan buat pengumuman pemenang dekat blog mama.so sesiapa yang menang tak tuntut hadiah,hadiah akan diberi pada yang simpanan.

Tarikh Tutup: 12 Februari 2011

SO, GMBAR SY ADALAH..HEHEH...


NAMA DIBERI NUR FILZAH MARDHIAH AWATIF BT. RODIN JAYA
MY ADIK KESAYANGAN.. SKANG UMO DIA 2 TAHUN..HIHI


HOPE GMBAR NIE DPT MENARIK MINAT MAMA..HEHEH

3 comments:

ijatnuar87 said...

gudluck,hehehe...

QuRrAtUl QuAiFa.. said...

thanks senyor.. doakan ye..=)

iSMi_nUr said...

salam mama!!! :)
nur da wat da....ni link nur~
ni haaaaa....
;)

http://nuradrianadamia.blogspot.com/2011/01/contest-senyuman-si-cilik.html

Search This Blog