Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Monday, January 10, 2011

CONTEST JELINGAN MANJA

MEMULA, KITA TGK SYARAT2NYA DULU YER..'

Nie syarat-syaratnya:

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn  kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee










Tarikh tutup: 22 January 2011

Hadiah -hadiah untuk pemenang:

Hadiah pertama : 
1 pair Geo lens with cute lens case or 2 shawl+inner 


Hadiah kedua:
1 pair Geo lens or shawl+inner

Hadia ketiga:
shawl + inner

Saguhati:
2 x Shawl

* yang hadiah pertama,kedua dan ketiga tue,kalo perasan ade 'or' kan?korang leh pilih nak lens or shawl.sbb maybe ade yg tak pakai lens kan?eheee
*untuk peserta lelaki ade hadiah lain yang Bulan sediakan.Nak hadiah macam kat ats pun takpe.Kot2 nak kasi aweks or wife or mak ke.eheee
*Da follow state ID follow anda skali ngan link entri contest 

KAYH.. da tgk sume dah??
kalo cmtue.. mase untuk menjawab soklan2 yg dkehendaki..huhu.. xcited nieyh.. cheq xhrp kemenangan pown sbb byk dah contest den masuk xpenah2 den mng..isk3.. okeh, now, ikut step..haha...

1. Buat entri pasal contest nie. 
- kayh.. dah buat dah..hoho.. tajuknya pun dah letak dah.. sejibik tue haa...hoho
.
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
- dah follow dah.. lawala blog tue.. tertarik menarik hati nie haa untuk menjenguk selalu kesana..hihi

3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
- dah.. ada kat wall tepi tue haa.. heheh..

4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn  kan?
- kayh, ni dia, 
GAMBOR NIEYH DIAMBIL MASE DEN JD FASILITATOR TAHUN LEPAS..HOHO..
DEN SUKE SGT AMBIK2 GAMBAU SYOK SENDIRI NIEYH..HAHA

5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
- kayh.. gmbor den la tue.. kalo xcaye, check it out.. hehe .. (klik sini) konfem samela..huhu

6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang.
- sy tag, cik gda, sarah syg, munie aida, diana dll..

7.Komen entri nie sekali dengan link korang.
- mesti wat punyer..hehe

8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee
- so,sesape rase bermnat, dipersilakanlah ye.. jom masyuk ramai3...


1 comment:

Bulan said...

thanks join dear ;)
terjah!

Search This Blog