Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Sunday, January 02, 2011

Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru


setelah berjalan-jalan di sekitar laman-laman blog pagi niey.. saya terjumpa entry nie.. mcm best je dan menarik... jom kawan-kawan kita pakat-pakat join.. xrugi kan kalo kita join niey..huhu..
kisahnya berbunyi begini:

Ahsfantasy24.com ingin menjejaki blogger baru, khususnya bagi mereka yang mempunyai bilangan follower kurang daripada 300. Tak kiralah walau dah bertahun, tapi kadang-kadang tetap baru kan bila tak ramai yang berkunjung. Rasa segan nak beramah mesra dengan mereka yang punya follower yang ramai? Jangan bimbang sebab anda pun mampu setanding mereka, berusahalah.

"Sebagai penutup 2010 ni, saya berhasrat nak himpunkan blogger yang mempunyai follower yang kurang daripada 300 orang follower. Saya telah membina page untuk diisikan oleh blogger baru yang bertujuan bagi menaikkan trafik dan meningkatkan follower mereka. Mahu sertai? Ikuti syarat yang berikut:
  1. Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang;
  2. Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini;
  3. Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen;
  4. Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi;
  5. Tag 3 orang rakan seperjuangan anda;
  6. Meminati dunia blogger dan tidak sombong."
haa... itulah ceritanya.. dah baca??? dah faham?? so, kalo dah faham, jom kita same-same join niey.. ala... wat entry cenggini sikit je pun kan...huhu...

dengan ini, sy tag

No comments:

Search This Blog