Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Thursday, November 04, 2010

MIMIK MUKA CONTEST?

hye semua! ahakz! korang suka posing2 tak? sure suka gile kan? cam aku gak. so, daripada korang simpan picture korang, baek masuk contest nie! first time aku nak wat contest! berdebar2 lak aku nak letak iklan nie! kui3. ;p


so, syarat2 penyertaan:


1. blogger yang berwarganegara malaysia sahaja. either laki or perempuan. dua2 leh join contest ni.

2. mesti menjadi follower kat blog cik cikin tau! senang korang nak tau sape pemenang kan? takut2 juga if due date ditukarkan k. ^^

3. dah tengok tajuk contest ni pun, sure tau nak letak pic ape kan? tak kisah la gaya ape sekalipun. but, mimik muka yang paling menarik, akan menjadi pemenang!

4. buat la entry pasal contest nie. cite la pasal picture korang.

5. picture mesti la gambar korang sendiri. bukan gambar mana2 artis lak! tak kisah la if gambar sorang2 or ramai2. if nak edit ke, or nak combine banyak2 pictures pun boleh. ikut la creativiti masing2. ^^v

6. tak kisah pakai ape2, asalkan tidak keterlaluan k. kena jaga adab n tatasusila juga rite? ^^

7. lepas dah buat entry pasal contest ni, jangan lupa pula post kan link entry korang kat comment bawah ni.

8. ouh yer, jangan lupa letakkan banner kat atas tu, pada sidebar blog korang k. n make sure link kan ke entry contest ni k!

9. tarik tutup adalah pada : 25 DISEMBER 2010

10. hadiah misteri menanti anda! jangan risau, hadiah memang menarik! dan hadiah akan di pos selepas nama pemenang di umumkan!

11. tag contest ini kepada 3 sahabat anda! if lagi ramai, lagi better rite?
________________________________________________________________________

bukan niat nak menang.. tp disebabkan dah di tag oleh ms asmad nieyh, jadi sy pun kira jawab tag la nieyh yer..  enjoyla mimik muka sy yang xseberapa nieyh yer.... hope menghiburkan.. haha..

gambar nie mase aku nk g majlis bukak puasa semua unit sains kampusku.. dapat kamera hape lagi, amik gambo xbenti.. bajet cun dan lawa... gmbr 1st n 2nd tuh bajet budak baik r... huhu gmbr last tuh aku try kenyit mata.. aiseh skli xjd la pulak.. xpe ah.. yg penting ada gamba... haha

bg aku gambar nie sgt bodoh.. mase nieyh nk g bazar ramadhan berdekatan.. dgn seepy geng.. dtg angin nk kua ngan moto kan.. happy xingat dunia...  buwok gile muke... habis gigiku terkeluar.. mcm dinosaur suda...

gambar nieyh diambil before photoshoot session kelas haku.. bajet comel dan kiut..  tp mmg kiut pun kan3??? haha 



then, i wanna tag:

4 comments:

Zaif adalah aku said...

credit 2 u my little sis..huuhuhuhu

mE iS aS said...

hahaha..terbaek rr..bgs2...

Nurul Ashikin said...

hik3! mmg besh! thanks 4 joining!

QuRrAtUl QuAiFa.. said...

tengs all=)

Search This Blog